Τηλεοπτική «μάχη» - Αυτά είναι τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδούμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική «μάχη» - Αυτά είναι τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών

Μία απόλυτη τηλεοπτική μάχη πρόκειται να γίνει στα κανάλια αυτές τις μέρες καθώς όλα τα κανάλια έχουν ετοιμάσει τα πιο λαμπερά εορταστικά προγράμματα και εμείς σας έχουμε αναλυτικά τη λίστα προκειμένου να διαλέξετε το αγαπημένο σας.

Αυτά είναι τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

  • 18:30 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ YEN ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ – MEGA
  • 21:00 Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ – ΣΚΑΪ
  • 21:50 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ – MEGA
  • 22:00 ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ – ALPHA
  • 22:00 ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ OPEN
  • 22:15 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΑΪ

Στην υγειά μας ρε παιδιά πρωτοχρονιά

  • 22:30 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – ΕΡΤ2
  • 23:45 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ – ΕΡΤ1
  • 00:00 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΤ3
  • 00:05 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ – JUKEBOX – ΕΡΤ1
  • 01:00 ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ – ΑΝΤ1

Mega Κορομηλά Ρέμος

Πρωτοχρονιά

  • 12:15 Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ 2021 – ΕΡΤ1
  • 19:30 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΡΤ3
  • 21:00 STILL STANDING ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ – ΑΝΤ1
  • 21:50 ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ – MEGA

Σάββατο 2 Ιανουαρίου

21:00 MAD AWARDS 2020 – MEGA

22:00 ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ – ΕΡΤ1

Από τα εορταστικά προγράμματα ξεχωρίζει η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Αντώνης Ρέμος θα είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να κάνουν τη μαγευτική αλλαγή χρονιάς στο Mega και μόλις πριν από λίγα λεπτά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για όλα όσα πρόκειται να δούμε αύριο το βράδυ.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου την παραμονή των Χριστουγέννων, το Mega ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση και τη μοναδική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου στις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Mega για τη Ρούλα Κορομηλά και τον Αντώνη Ρέμο

Σπίτι με το Mega: Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε ένα μοναδικό πάρτι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA για να καλωσορίσουμε το 2021 με μία καρδιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας Πρωτοχρονιά, ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, μοναδικές συναντήσεις με εκλεκτούς φίλους και πολλές εκπλήξεις.

Αντώνης Ρέμος Mega

Ο Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, μας γεμίζει συναισθήματα και μας συντροφεύει σε ένα ξεχωριστό βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς που κανείς δε θα είναι μόνος του.

Καλεσμένος του και ο Κώστας Μακεδόνας για να ερμηνεύσουν παρέα κλασικά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία! Η Ρούλα Κορομηλά, συνοδοιπόρος στο μουσικό αυτό ταξίδι σφραγίζει με τη διαχρονική της παρουσία και το κέφι της τη βραδιά και καλωσορίζει αγαπημένους φίλους.

Mega Πρωτοχρονιά Κορομηλά

Από αυτό το ρεβεγιόν δε θα λείψει κανείς. Παρέα θα ευχηθούμε το 2021 να είναι μια χρονιά καλύτερη, πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα αφού αυτή που αποχαιρετάμε είχε «…στιγμές που η αλήθεια έμοιαζε ψέμα».

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του MEGA με ένα μοναδικό διαγωνισμό, όπου ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο PREMIUM URBAN SUV, το νέο DS3 CROSSBACK, αξίας 22.400€. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα εμφανίζονται στην οθόνη διαφορετικά QR codes σε τακτά διαστήματά.

Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου θα έχετε τη δυνατότητα να σκανάρετε τα QR codes και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής να λάβετε μέρος για να κερδίσετε το μεγάλο δώρο. Με κάθε QR code έχετε μία επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!