Αποκάλυψη σοκ στην Elif: "Θα πω τα πάντα για την Ελίφ"

Η Βιλντάν εκβιάζει τον Ταρίκ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη σοκ στην Elif:

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει μία αποκάλυψη που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Η Βιλντάν δε διστάζει να απειλήσει τον Ταρίκ, λέγοντάς του πως έχει σκοπό να πει τα πάντα για την Ελίφ.

Η Βιλντάν επανεμφανίζεται ξανά μπροστά στον Ταρίκ έχοντας στο μυαλό της ένα σχέδιο εκδίκησης για εκείνον! Θέλει να τον κάνει να τη νιώσει απαραίτητη και να την πάρει πίσω στην έπαυλη. Ετσι του λέει πως βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη της Ελίφ, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει πως η ίδια την έχει στο σπίτι της. Από την άλλη, η μικρή πιστεύει πως η Βιλντάν θα την πάει στη μητέρα της και δεν σταματάει να ονειρεύεται αυτή τη στιγμή!

Καρέ-καρέ το σχέδιο του Ταρίκ και η απειλή της Βιλντάν στην Elif

Η Βιλντάν παρουσιάζει στον Ταρίκ την Ελίφ και του λέει πως δήθεν εκείνη κατάφερε να τη βρει και να την πάρει ξανά μαζί του. Ωστόσο έχει το πάνω χέρι αυτή τη φορά και προσπαθεί να τον κάνει ό,τι θέλει με πρόσχημα τη μικρή, για την οποία έχει αρχίσει να έχει καλά αισθήματα και να προσπαθεί να την προστατεύσει! Ο Ταρίκ όμως έχει άλλα σχέδια και δεν φαίνεται διατεθειμένος να χάσει από μια... υπηρέτρια! Ενώ την ίδια στιγμή η Χουμεϊρά ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο για να ξεφορτωθεί τη Ρεϊχάν.

Βιλντάν Elif

Ετσι κανονίζει όλα τα διαδικαστικά ώστε Βιλντάν και Ελίφ να φύγουν από τη χώρα: «Τα έχετε όλα έτοιμα; Θα στείλετε και τις δύο στη Βουλγαρία», δίνει εντολή σ’ ένα τηλεφώνημα που κάνει και όταν το κλείνει γελάει σατανικά. Από την άλλη, η Βιλντάν πιστεύει πως εκείνος θα τις γυρίσει πίσω στη έπαυλη και ετοιμάζει τις βαλίτσες τους, ωστόσο έχει αμφιβολίες για το πόσο εύκολα δέχτηκε εκείνος τις απαιτήσεις της: «Τόσο πολύ με εμπιστεύεται;», αναρωτιέται.

Η Ελίφ είναι σκεπτική. «Δεν χαίρεσαι που θα γυρίσουμε πίσω στην έπαυλη;», τη ρωτάει η Βιλντάν και η Ελίφ της απαντάει: «Ακουσα κάτι που έλεγε ο κύριος Ταρίκ τις προάλλες που ήρθε! Δεν θα μας πάει στην έπαυλη, αλλά θα μας στείλει στη Βουλγαρία». Τότε η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και επιστρέφουν στην έπαυλη, με τη Ματσιντέ και τη Γιλντίζ να χαίρονται με αυτό.

Elif Ταρίκ Χουμεϊρά

Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και όταν βρίσκει την ευκαιρία, απειλεί ξανά τη Βιλντάν: «Τι νομίζεις ότι κάνεις; Θα σε τσακίσω», την απειλεί και κάνει να την πιάσει άγρια από το χέρι, αλλά εκείνη τον σταματάει: «Αν τολμήσεις να με αγγίξεις ή να μου μιλήσεις ξανά άσχημα, θα πω όλη την αλήθεια στη Ματσιντέ για την Ελίφ! Ξέρω πολύ καλά γιατί σου είναι πολύτιμη». Ο Ταρίκ δεν έχει να πει κάτι και κάνει πίσω, χωρίς όμως να παραδώσει τα όπλα.

Η Ελίφ βλέπει τη Μελέκ στην τηλεόραση!

Καθώς η Ελίφ βλέπει στην τηλεόραση ένα ρεπορτάζ, ξαφνικά η εικόνα δείχνει μια γυναίκα πίσω να ψάχνει τα σκουπίδια και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της τη μητέρα της! «Μαμά! Ζεις!», ψελλίζει και προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει από τη Βιλντάν και να πάει στην αστυνομία. Οπως και κάνει! Εκεί ένας αστυνομικός τη ρωτάει τι θέλει και η μικρή του απαντάει πως είδε τη μητέρα της, που ψάχνει για χρόνια, στην τηλεόραση! Εκείνος θέλει να τη βοηθήσει και πάει στον ανώτερό του για να ζητήσει βοήθεια πως να χειριστεί την υπόθεση. Εκείνος έχει αμφιβολίες:

«Είμαστε σίγουροι ότι λέει την αλήθεια; Μήπως είναι από τα παιδιά εκείνα που θέλουν να κάνουν πλάκα;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος του λέει πως την έχει πιστέψει. Οταν τον ρωτάει το όνομα της μητέρας του κοριτσιού για να την ψάξει στο σύστημα, τότε και οι δύο σοκάρονται: «Η μητέρα του παιδιού είναι νεκρή», λέει ο ένας και ο άλλος συγκλονίζεται: «Το καημένο, θα αρνείται τον χαμό της και πιστεύει πως είναι ζωντανή». Η Ελίφ επιμένει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή και πως την είδε στην τηλεόραση, αλλά δεν την πιστεύουν και φεύγει απογοητευμένη, αλλά σίγουρη πως η Μελέκ ζει!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

TAGS