Ήλιος 7/1: Εντολή δολοφονίας για την Νίκη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 7/1: Εντολή δολοφονίας για την Νίκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» καθώς δίνεται εντολή δολοφονίας για την Νίκη στην φυλακή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει την Ειρήνη, τη μικρή κόρη της γυναίκας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα.

Ο Δημήτρης με τον Δήμο προσπαθούν να βρουν τι ενώνει τα πρόσωπα που βρίσκονται στην παλιά φωτογραφία της Νίκης με το παρόν.

Ο Δήμος επισκέπτεται την Νίκη στη φυλακή ξανά... Η Αλεξάνδρα ψάχνει να βρει πώς βρέθηκε ο Φίλιππος με τα χρήματα που έσωσαν την εταιρεία του και ποιος θέλει να της κάνει κακό.

Ο Αντώνης κάνει μια ακόμα προσπάθεια για να τα βρουν με την Λήδα. Η Εύα, σε συνεννόηση με την Αλεξάνδρα, κάνει τα πάντα για να χωρίσει τη Λήδα και τον Φίλιππο. Μια νέα εντολή δολοφονίας δίνεται, αυτή τη φορά εναντίον της Νίκης στη φυλακή. Δείτε εδώ, ωστόσο, ένα συγκλονιστικό spoiler για την Λήδα!

Ήλιος

Ήλιος: Ανατροπή! Αλίκη και Δημήτρης έρχονται κοντά

Οι πληγές από την προδοσία της Λήδας και του Φίλιππου δεν είναι εύκολο να κλείσουν για τον Δημήτρη και την Αλίκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι έχουν πολλά που τους ενώνουν και πως μαζί κάνουν... καλή παρέα και θα έρθουν κοντά στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Η Αλίκη περνάει δύσκολα και προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και να βρει τις ισορροπίες της προκειμένου να προχωρήσει με τη ζωή της. Ο Αχιλλέας κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του και είναι μια κάποια αρχή γι’ αυτήν. Η γυναίκα θέλει να βγάλει από το μυαλό της τον Φίλιππο όσο κι αν την πονάει ο τρόπος που της φέρθηκε και το γεγονός ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα είναι μαζί, τα τίναξε σε μια στιγμή τα πάντα στον αέρα.

Ωστόσο μέσα της δεν του κρατάει κακία. Γνωρίζει ότι τα αισθήματά του για τη Λήδα ήταν πάντα πολύ δυνατά και ότι από τη στιγμή που εμφανίστηκε και πάλι στη ζωή τους ο κίνδυνος να τον χάσει ήταν μεγάλος. Αλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχε ρωτήσει: «Την αγαπάς ακόμα; Είσαι ερωτευμένος μαζί της;». Παρά την άρνησή του, η όλη του στάση έλεγε το αντίθετο. Δείτε εδώ τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν!

Ήλιος Δημήτρης

Ο Δημήτρης με τη σειρά του είναι θυμωμένος με τη Λήδα και τη συμπεριφορά της. Διαισθανόταν ότι εκείνη δεν ήταν δοσμένη πλήρως στη σχέση τους, αλλά όσο και να τον ενοχλούσε, το παράβλεπε. Εκείνη του είχε πολλές φορές πως τον αγαπάει και πως θέλει να ζήσουν μαζί, κάτι τελικά που δεν ήταν αλήθεια.

Η οργή του και η πίκρα του τον οδηγούν σε ξεσπάσματα στη δουλειά και κάποιες ακραίες συμπεριφορές που μόνο προβλήματα του δημιουργούν. Ομως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Ο Δημήτρης βρίσκει την Αλίκη ενδιαφέρουσα Ο Δημήτρης και η Αλίκη είναι δύο άνθρωποι που έχουν πληγωθεί πολύ.

Έτσι θα έρθουν κοντά ο Δημήτρης και η Αλίκη στον Ήλιο

Ήλιος Αλίκη

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν δεν ήταν οι καλύτερες αλλά ο ένας συμπαθούσε τον άλλο και κατά βάση ήξεραν ότι άτυπα ήταν σύμμαχοι που ο καθένας από την πλευρά του έκανε ότ,ι μπορούσε για να κρατήσει τον σύντροφό του κοντά του.

Τελικά δεν τα κατάφεραν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο τους δεν θα ξανασυναντηθούν. Μόνο που αυτό θα συμβεί κάτω από άλλες συνθήκες. Οι δυο τους θα αρχίσουν να έχουν περισσότερη επικοινωνία αφού έχουν πολλά να πουν και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο. Η Αλίκη δεν μπορεί να ανοίξει την καρδιά της στον Αχιλλέα με τέτοιο τρόπο, όσο στον Δημήτρη που έχει νιώσει ακριβώς την ίδια απογοήτευση. Μαζί διαπιστώνουν ότι περνούν καλά μαζί και οι συναντήσεις τους πληθαίνουν.

Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι η Αλίκη είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα και τραβάει την προσοχή του. Κι εκείνη όμως νιώθει πολύ άνετα μαζί του και περνάει ευχάριστα. Ισως τελικά αυτή η φιλία που θα ξεκινήσει να τους οδηγήσει σε κάτι περισσότερο.