8 Λέξεις: Η Ελισάβετ μαθαίνει πως Αιμίλιος και Μάγδα θα γίνουν γονείς

Οι σημερινές 12/1 εξελίξεις φέρνουν τα πάνω κάτω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Ελισάβετ μαθαίνει πως Αιμίλιος και Μάγδα θα γίνουν γονείς

Ανατρεπτικές είναι οι σημερινές 12/1 εξελίξεις στην σειρά 8 Λέξεις, καθώς η Ελισάβετ θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Μάγδας και πως ο Αιμίλιος ο άνδρας που αγαπάει θα γίνει πατέρας.

Έτσι θα μάθει η Ελισάβετ στις 8 Λέξεις για την εγκυμοσύνη

Τρίτη 12/1 - Επεισόδιο 149 & 150 β κύκλος:

Η Ναυσικά και ο Μάρκος προσπαθούν να πείσουν τον Οδυσσέα να προχωρήσει με το χειρουργείο κι όχι με την αμφίβολη θεραπεία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Όταν η Ναυσικά ζητάει από την Έρση και τον Νικηφόρο να του μιλήσουν για να του αλλάξουν γνώμη, εκείνοι αρνούνται να πάρουν μια τέτοια ευθύνη. Ο Φρίξος σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες προκειμένου να τρενάρει τη συγκατοίκηση και τον γάμο με την Έλλη. Ο Σίμος προσπαθεί να ξαναφέρει κοντά του τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη εμμένει στην σκληρή στάση της. Η Κατερίνα ζητάει από τον Έκτορα να συμμαχήσουν και να ξεσκεπάσουν μαζί τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα με τα συμβόλαια θανάτου. Η Σμαράγδα πάει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ κι άθελά της αποκαλύπτει μπροστά στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της Μάγδας.

Αιμίλιος Ελισάβετ 8 Λέξεις

Η Ελισάβετ, μόλις ακούει από τη Σμαράγδα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας, παθαίνει σοκ! Ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντί της και προτιμάει να εξαφανιστεί από το κανάλι, παρά να δώσει εξηγήσεις. Ο Έκτορας υπόσχεται στην Κατερίνα ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να την βοηθήσει στο ξεσκέπασμα της εγκληματικής οργάνωσης που έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Φοίβου, ενώ η Κατερίνα τον παρακαλεί να μην πει τίποτα στον Μιλτιάδη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει πλήρη άγνοια για τις κινήσεις της Κατερίνας. Ο Οδυσσέας, καταρρακωμένος, κάνει την πρώτη γονιδιακή θεραπεία για το μάτι του, ενώ παράλληλα αρνείται σθεναρά να προχωρήσει σε χειρουργείο, παρά τις πιέσεις του Μάρκου και της Ναυσικάς. Η Ναυσικά μιλάει στον Άκη και προσπαθεί να τον πείσει να ζητήσει από το τηλεοπτικό του κανάλι συγνώμη από τον Μάρκο, προκειμένου αυτός να αποσύρει την αγωγή και τη μήνυση εναντίον του. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, από τον οποίο η Κατερίνα ζήτησε τη χάρη για τη Βίκυ, συναντάει τυχαία τον Μιλτιάδη και, εν αγνοία του, του αποκαλύπτει τα πάντα.

Σε λίγο καιρό μάλιστα, πρόκειται να δούμε να μπαίνει στις 8 Λέξεις ένας διαγωνιζόμενος του My Style Rocks!

Αιμίλιος και Ελισάβετ χωρίζουν

Χαμός θα γίνει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, αφού λίγο πριν ζητήσει διαζύγιο ο Αιμίλιος η Μάγδα του αλλάζει τα σχέδια με την εγκυμοσύνη της. Φυσικά ο Αιμίλιος δεν μπορεί να πει την αλήθεια στην Ελισάβετ και βρίσκει μια δικαιολογία για να αναβάλει την συγκατοίκησή τους. Ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που αλήθεια θα βγει στο φως και η Ελισάβετ θα τον χωρίσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη έκρηξη γίνεται όταν η Σμαράγδα πάει στο κανάλι για να αφήσει τα ρούχα της Ελισάβετ. Εκεί πάνω στην κουβέντα και άθελά της αποκαλύπτει μπροστά στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της Μάγδας, καθώς η τελευταία την είχε επισκεφτεί λίγο πριν στο ατελιέ της... Η Ελισάβετ μόλις ακούει από τη Σμαράγδα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας, παθαίνει σοκ! Δεν ξέρει τι να πει και το μόνο που κάνει είναι να ρίξει ένα δολοφονικό βλέμμα στον Αιμίλιο.

Ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντί της και προτιμάει να εξαφανιστεί από το κανάλι, παρά να δώσει εξηγήσεις. Η Ελισάβετ όμως δεν το αφήνει να περάσει έτσι και έξαλλη αποφασίζει να πάει να τον βρει και να κάνει σκηνή. Ετσι, πάει έξω από το σπίτι του Αιμίλιου και τον απειλεί: «Βγες να μιλήσουμε, γιατί αλλιώς θα μπω εγώ μέσα και δεν σου αρέσει ούτε εσένα, ούτε της γυναικούλας σου αυτά που θα πω», του λέει, ενώ εκείνος είναι με τη Μάγδα και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Αιμίλιος 8 Λέξεις

Αφού βρίσκει ένα τρόπο τη συναντάει και η Ελισάβετ, σε μια έκρηξη οργής, κατηγορεί τον Αιμίλιο για όλα τα ψέματα που της είπε και τον χωρίζει: «Να μη σε ξαναδώ μπροστά μου, βρες ένα τρόπο να εξαφανιστεί γιατί μόνο αηδία μου προκαλείς», του λέει, ενώ αυτός προσπαθεί να της εξηγήσει: «Κάνεις λάθος, δεν σου είπα ψέματα. Σε θέλω και δεν ήξερα τίποτα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας. Με αιφνιδίασε», απολογείται, αλλά η Ελισάβετ δεν ακούει τίποτα.

Λίγο αργότερα η Ελισάβετ συναντάει τυχαία τη Μάγδα στο γραφείο του Αιμίλιου και η απόφασή της να της πει συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της καταλήγει σε μια αντίδραση που κανένας δεν την περιμένει, αφού γίνεται από ειρωνική έως και επιθετική μαζί της.

Ο Αιμίλιος τα χάνει και δεν ξέρει με ποιό τρόπο να δικαιολογηθεί στη Μάγδα, ενώ ο Σίμος που καταλαβαίνει τι έχει γίνει, τον βγάζει από τη δύσκολη θέση και καλύπτει το ξέσπασμα της Ελισάβετ: «Μη δίνετε σημασία, έχουν προκύψει διάφορα στη δουλειά και ξέσπασε σε λάθος στιγμή και σε λάθος άνθρωπο», τους λέει. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Αιμίλιος δεν μπορεί να ξεφύγει από το αδιέξοδό του και καταλήγει να τα πίνει σε ένα μπαρ, ενώ ο Σίμος του συμπαραστέκεται.