Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Βλάσης προσπαθούν να παγιδεύσουν την Κέντρα

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Βλάσης προσπαθούν να παγιδεύσουν την Κέντρα

Το σημερινό 15/1 και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στην επιτυχημένη σειρά Έλα στην θέση μου, τελειώνει με τον Βλάση και τον Αχιλλέα, να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να προσπαθούν να παγιδεύσουν την κέντρα.

Μετά τον χωρισμό τους που αποφάσισε ο Αχιλλέας, είναι έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω και να την διώξει μια και καλή από τη ζωή τους.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 86:

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να παγιδεύσει την Κέντρα με τη βοήθεια του Βλάση, την ώρα που ο Θοδωρής αποφασίζει να παγιδεύει τη Λατάνια και τον Μίμη για να ξεσκεπάσει το ψέμα τους. Ο Γιάνναρος τους αναστατώνει όλους προσπαθώντας να κερδίσει την προσοχή της Μιράντας, ενώ η Βάνα με τον Φώτη και τον Ζαχαρία αναλαμβάνουν μια παράξενη αποστολή. Η Ρενάτα λέει στη Φαίη πως βασίζεται στον Αχιλλέα για την αθώωση της. Θα μπορέσουν τα νέα που φέρνει ο Μάρκος να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες;

Έλα στη θέση μου Κέντρα

Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.