Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξέλιξη "βόμβα" στην Elif - Η Ελίφ γυρίζει στην έπαυλη

Ο Ταρίκ έξαλλος με την Βιλντάν

Εξέλιξη
TV24 16.01.2021 10:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς η Ελίφ θα αφήσει τις προσπάθειές της στην αναζήτηση της μητέρας της και θα αποφασίσει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Η Βιλντάν που μαθαίνει τα πραγματικά σχέδια του Ταρίκ αποφασίζει να πάρει την Ελίφ και να γυρίσουν πίσω στην έπαυλη, όπου τις υποδέχονται με χαρά. Ο Ταρίκ όμως γίνεται έξω φρενών που του χάλασαν τα σχέδιά του.

Η Ματσιντέ βλέπει τον ύπνο της τη Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως την είδε επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και πιστεύει πως η Μελέκ της στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα. Στο μεταξύ, η Ελίφ που έχει δει τη μητέρα της ζωντανή στην τηλεόραση ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τη Βιλντάν προκειμένου να πάει στην αστυνομία. Οπως και κάνει! Εκεί ένας αστυνομικός τη ρωτάει τι θέλει και η μικρή του απαντάει πως είδε τη μητέρα της, που ψάχνει για χρόνια στην τηλεόραση!

Elif Ταρίκ

Μάλιστα του λέει την ιστορία της σχετικά με τη μητέρα της, τον Γιουσούφ, το ατύχημα. Ο αστυνομικός θέλει να βοηθήσει τη μικρή, αλλά εκείνη δεν λέει τίποτα για τη Βιλντάν και λέει πως όλο αυτό το διάστημα ζει στο δρόμο. Τα ρούχα της όμως είναι καθαρά και υπάρχουν αμφιβολίες για την ιστορία και η μικρή δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας πως διάφοροι άνθρωποι τη βοήθησαν. Εκείνος θέλει να τη βοηθήσει και πάει στον ανώτερό του για να ζητήσει βοήθεια πως να χειριστεί την υπόθεση. Εκείνος έχει αμφιβολίες: “Είμαστε σίγουροι ότι λέει την αλήθεια; Μήπως είναι από τα παιδιά εκείνα που θέλουν να κάνουν πλάκα;”, τον ρωτάει, αλλά εκείνος του λέει πως την έχει πιστέψει.

Στο μεταξύ, η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ. Στην αρχή υποψιάζεται πως είναι δουλειά του Ταρίκ αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως η μικρή οργάνωσε την απόδραση της. Η Ελίφ δίνει το όνομα της μητέρας της στους αστυνομικούς και εκείνοι ανακαλύπτουν πως θεωρείται νεκρή. “Η μητέρα του παιδιού είναι νεκρή”, λέει ο ένας και ο άλλος συγκλονίζεται: “Το καημένο θα αρνείται τον χαμό της και πιστεύει πως είναι ζωντανή”. Δείτε εδώ πώς εντοπίζεται η Μελέκ!

Η Ελίφ επιμένει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή και πως την είδε στην τηλεόραση, αλλά δεν την πιστεύουν και της λένε πως θα πρέπει να πάει σε ορφανοτροφείο. Στο μεταξύ, η Ματσιντέ έχει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο της Μελέκ και μιλάει σχετικά στον Μουσταφά και του λέει πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ. Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο ορφανοτροφείο και καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και τρέχει να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί δίνουν την περιγραφή της και την αναζητούν. Ομως και η Βιλντάν ψάχνει για την Ελίφ και είναι τρομοκρατημένη γιατί ξέρει πως αν δεν τη βρει ο Ταρίκ θα την εκδικηθεί.

Έτσι επιστρέφει στην έπαυλη η Elif

Η Ελίφ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα που την αναζητά και η αστυνομία για να την πάνε στο ορφανοτροφείο. Τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Βιλντάν προς μεγάλη της ανακούφιση. Η Ελίφ ξέρει πως είχε δύο επιλογές, ή να μείνει με τη Βιλντάν και να έχει μια ευκαιρία να βρει τη μητέρα της ή να τη στείλει η αστυνομία σε ορφανοτροφείο. Ετσι, επέλεξε να μείνει με τη Βιλντάν. Ο Ταρίκ της δίνει οδηγίες για το που να περιμένουν την επόμενη μέρα ώστε να τις πάρει και να τις γυρίσει στην έπαυλη.

Στη πραγματικότητα, το σχέδιό του είναι να τις στείλει στο εξωτερικό. Η Βιλντάν ετοιμάζει τα πράγματα χαρούμενη, αλλά η Ελίφ είναι σκεπτική. “Δεν χαίρεσαι που θα γυρίσουμε πίσω στην έπαυλη;”, τη ρωτάει η Βιλντάν και η μικρή της απαντάει: “Ακουσα κάτι που έλεγε ο κύριος Ταρίκ τις προάλλες που ήρθε! Δεν θα μας πάει στην έπαυλη, αλλά θα μας στείλει στη Βουλγαρία”. Τότε η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και επιστρέφουν στην έπαυλη με τη Ματσιντέ και τη Γιλντίζ να χαίρονται με αυτό. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά του.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο Σελίμ στέλνει γράμμα στον Βεϊσέλ

Elif: Άσχημα ψυχολογικά η Μελέκ - Βγαίνει στο δρόμο ουρλιάζοντας

TAGS
Share