Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Βιλντάν παραδίδει την Ελίφ στον Ταρίκ

Όσα θα δούμε σήμερα

Elif: Η Βιλντάν παραδίδει την Ελίφ στον Ταρίκ
TV24 18.01.2021 10:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά Elif, καθώς η Ελίφ σε λίγες ημέρες θα συναντήσει την μητέρα της. Πριν γίνει όμως αυτό, η Βιλντάν θα την παραδώσει στον Ταρίκ για να σταματήσει να την απειλεί.

Όσα θα δούμε στην σειρά Elif

Δευτέρα 18/1 - Επεισόδιο 758

Η Βιλντάν πηγαίνει στην έπαυλη να δει τον Ταρίκ και εκείνος δεν χαίρεται καθόλου και της φέρεται άσχημα. Η Βιλντάν, που θέλει από τη μια να του αποσπάσει χρήματα και από την άλλη να τον κατακτήσει, του λέει πως έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει να βρει την Ελίφ. Εκείνος της απαντάει πως δεν ζήτησε τη βοήθειά της και αν νοιάζεται για τη ζωή της το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει.

Η Βιλντάν, μετά από τη συνάντησή της με τον Ταρίκ, επιστρέφει πληγωμένη στο σπίτι όπου μένει με την Ελίφ και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της και να την αφήσει μόνη. Ο Ταρίκ, με τη Χουμεϊρά, τη Ματσιντέ και τον Κερέμ μιλάνε για το μωρό και για το τι όνομα θα του δώσουν. Ο Ταρίκ υποκρίνεται τον ευτυχισμένο ενώ ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος, που θα γίνει θείος.

Όμως οι πράξεις του Ταρίκ τον προβληματίζουν. Και η Ματσιντέ όμως δεν εμπιστεύεται τον Ταρίκ και το δείχνει. Και η Χουμεϊρά έχει πια τις αμφιβολίες της για τον άντρα της. Η Ελίφ είναι μόνη στο δωμάτιο της και ζωγραφίζει ενώ σκέφτεται πόσο πολύ της λείπει η μητέρα της. Η Βιλντάν τη βλέπει και για πρώτη φορά λυπάται το κοριτσάκι αλλά έχει τα δικά της σχέδια και η Ελίφ είναι ο τρόπος για να τα υλοποιήσει.

Η Βιλντάν κοροιδεύει την Ελίφ πως θα την πάει στη μητέρα της αλλά στην πραγματικότητα την παραδίδει στον Ταρίκ ώστε να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην έπαυλη και να σταματήσει ο Ταρίκ να την απειλεί. Πιστεύει πως τώρα ο Ταρίκ θα την εμπιστευθεί ξανά.

Ενώ, η Ματσιντέ βλέπει στον ύπνο της την Elif και νομίζει πως της στέλνει κάποιο μήνυμα.

Τρίτη 19/1 - Επεισόδιο 759

Ο Ταρίκ λέει στην Ελίφ πως η μητέρα της είναι νεκρή αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Ελπίζει πως σύντομα θα δει τη μητέρα της και προσπαθεί να το σκάσει. Ο Ταρίκ την εμποδίζει και την απειλεί. Η Βιλντάν πιστεύει πως τώρα που έδωσε στον Ταρίκ την Ελίφ θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του.

Θα επιστρέψει στην έπαυλη και ο Ταρίκ δεν θα είναι πια πρόβλημα για εκείνη. Ο Ταρίκ όμως της ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιστρέψει στην έπαυλη και διατάζει τη Βιλντάν να περιμένει τις οδηγίες του ενώ φεύγει για να πάει σε ένα ύποπτο, κρυφό από την οικογένεια, επαγγελματικό ραντεβού.

Η Παρλά επισκέπτεται τον Κερέμ στο δωμάτιο του και εκείνος θυμώνει όταν τη βλέπει να ψάχνει τα πράγματά του και τη διώχνει. Ο Ταρίκ κλείνει μια ύποπτη συμφωνία. Η Παρλά δεν μπορεί να βρει τον τρόπο για να κατακτήσει την καρδιά του Κερέμ.

Ο Κερέμ τη βλέπει σαν απλή φίλη αλλά εκείνη θέλει πολλά περισσότερα. Η Χουμεϊρά τη συμβουλεύει να έχει υπομονή και σίγουρα ο Κερέμ θα καταλάβει την αξία της.

Elif Ταρίκ

Τετάρτη 20/1 - Επεισόδιο 760

Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο και ονειρεύεται να πάει αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του αλλά ο Κερέμ δεν θέλει να πάει. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως δεν θέλει να πάει γιατί είναι ακόμα λυπημένος και σκέφτεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα. Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση και ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στο δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δεν λέει τίποτα στη Βιλντάν. Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο.

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη. Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο και εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει και εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει.

Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο.

Πέμπτη 21/1 - Επεισόδιο 761

Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί και του λέει πως η Γιλντίζ θα φτιάξει κάτι πολύ ωραίο για δείπνο.

Ο Σαφάκ ρωτάει την Τουλάι αν τελικά η Ζουλιντέ θα επιστρέψει στο μαγαζί αλλά η Τουλάι του εξηγεί πως δεν θέλει. Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο Σαφάκ βλέπει στο δρόμο τη Ζουλιντέ με τον γιο της αλλά εκείνη αλλά κατεύθυνση για να μη συναντηθούν. Δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα της είπε η Λεμάν.

Η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν της πηγαίνει φαγητό αλλά δεν το τρώει. Το μόνο που θέλει είναι να φύγει και να πάει να βρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ πηγαίνει νωρίς σπίτι του και η Χουμεϊρά χαίρεται. Ο Ταρίκ κρύβει ένα κόσμημα, που έχει αγοράσει για τη Ράνα. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ παίρνει το κουτί με το κόσμημα και φεύγει πριν καν πάρει πρωινό λέγοντας πως έχει μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο Κερέμ νοσταλγεί τη Ρεϊχάν ενώ ταυτόχρονα είναι σκεπτικός σχετικά με τις κινήσεις του Ταρίκ. Είναι σίγουρος πως κάτι κρύβει αλλά δεν έχει αποδείξεις. Η Ματσιντέ βλέπει πως ο γιος της είναι πολύ προβληματισμένος αλλά εκείνος το αποδίδει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Elif εξελίξεις 18/1

Παρασκευή 22/1 - Επεισόδιο 762

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για να πάρει πρωινό με την οικογένεια. Συζητάνε για το επαγγελματικό ταξίδι του Κερέμ στο Μιλάνο. Η Παρλά προτείνει να πάνε μαζί. Ο Κερέμ δεν θέλει αλλά εκείνη επιμένει και η Χουμεϊρά την υποστηρίζει.

Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να πάει να ζητήσει τα ενοίκια από τα σπίτια, που νοικιάζουν. Ο Σαφάκ της λέει πως ζήτησαν λίγες μέρες περιθώριο και εκείνος συμφώνησε. Η Λεμάν δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις του γιου της και αποφασίζει να χειριστεί την κατάσταση με τον δικό της τρόπο.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της δίνει το δώρο της και εκείνη τον συγχωρεί. Αργότερα πηγαίνουν μαζί στην εταιρία. Η Ράνα του λέει πως είναι ενθουσιασμένη με το επικείμενο ταξίδι στο Μιλάνο αλλά ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα πάει γιατί έχει πολλή δουλειά.

Η Ράνα του λέει πως πρέπει να έρθει γιατί είναι μια ευκαιρία για να περάσουν χρόνο μαζί. Αν την αγαπάει, θα έρθει. Ο Ταρίκ όμως έχει κανονίσει πολλές δουλειές με τον Ζαφέρ.

Αργότερα επισκέπτεται τη Βιλντάν στο σπίτι που μένει με την Ελίφ. Της δίνει χρήματα και της λέει πως ίσως επιστρέψει σύντομα στην έπαυλη. Η Βιλντάν χαίρεται όταν το ακούει αλλά στη συνέχεια, όταν το καλοσκέφτεται δεν καταλαβαίνει πως άλλαξε γνώμη. Ο Ταρίκ κανονίζει ένα ταξίδι με πλοίο με επιβάτες μια γυναίκα και ένα παιδί.

Η Ελίφ θέλει να βρει τη μητέρα της. Θυμάται που κάποτε η Μελέκ της είχε μάθει το τριψήφιο νούμερο της αστυνομίας αν βρεθεί σε κίνδυνο. Η Ελίφ σκέφτεται να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της Βιλντάν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο Σελίμ στέλνει γράμμα στον Βεϊσέλ

Elif: Άσχημα ψυχολογικά η Μελέκ - Βγαίνει στο δρόμο ουρλιάζοντας

Share