Έλα στη θέση μου: O Θοδωρής ξεμπροστιάζει τον Μίμη και τη Λατάνια

Το ζευγάρι οδηγείται στον χωρισμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: O Θοδωρής ξεμπροστιάζει τον Μίμη και τη Λατάνια

Δυναμικά ξεκινάει η εβδομάδα στην σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου, καθώς μία αποκάλυψη θα φέρει τον ξαφνικό χωρισμό της Λατάνιας και του Μίμη. Θα τους ξεμπροστιάσουν για την ψεύτικη εγκυμοσύνη

Αυτά θα δούμε στο Έλα στη θέση μου

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 87

Η Ρενάτα αποφυλακίζεται, αλλά ο Αχιλλέας δεν προλαβαίνει να χαρεί, μιας και η Κέντρα καταλαβαίνει το κόλπο που της έστησαν και ζητά εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής ξεμπροστιάζει τον Μίμη και τη Λατάνια για την ψεύτικη εγκυμοσύνη και η σύγκρουση οδηγεί το ζευγάρι ως τον χωρισμό. Και ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να αποφύγει την Φαίη γεμάτος τύψεις για την καυτή βραδιά που έζησαν, εκείνη μοιάζει να έχει αρχίσει να παραδίνεται στα συναισθήματά της… Μόνο που κινδυνεύει να την καταλάβει ο Αχιλλέας.

Έλα στη θέση μου χωρισμός

ALPHA: Μια επιστροφή και μια αποχώρηση από τη σειρά Έλα στη θέση μου

Χαμός θα επικρατήσει στη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη νέα χρονιά, έχουμε μια επιστροφή, αλλά και μια αποχώρηση πρωταγωνιστή.

Μετά την γκεστ εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη, στη σειρά επιστρέφει ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στη σειρά επιστρέφει η Εύη Δαέλη, η οποία κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων της σειράς, υποδυόταν την Ισμήνη, την αδελφή της Ρενάτας και του Φώτη.

ALPHA Έλα στη θέση μου

Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί

Ωστόσο, θα δούμε και μια αποχώρηση. Αυτή του Μάνου Ιωάννου που υποδύεται τον Μίμη, του οποίου ολοκληρώνεται η ιστορία και κατ’ επέκταση ο ρόλος. Να σημειώσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο για το 2021, είδαμε τον Μάρκο να υποφέρει.

Έλα στη θέση μου Μάνος Ιωάννου