Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας

Τι θα δούμε σήμερα;

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας
TV24 20.01.2021 13:49
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονιστικό είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου. Με τον Αχιλλέα να γίνεται σύμμαχος με την Φαίη, την ώρα που περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας.

Έλα στη θέση μου: Όσα θα δούμε απόψε στον Alpha

Ο Αχιλλέας περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης της Κέντρας με αγωνία, ενώ η Φαίη προσπαθεί να προσεγγίσει τον Μάρκο.

Η Ρενάτα ανησυχεί ότι η περιπέτειά της με την αστυνομία δεν τέλειωσε, ενώ ο Βλάσης μαθαίνει πως ο Γιάνναρος σκοπεύει να αγοράσει τα κτήματα της περιοχής Πηγάδι και η Θάλεια αποφασίζει να τα βάλει ξανά με τον Καγκαλούδη.

Ο Μίμης ανακοινώνει σε όλους ότι φεύγει για πάντα στην Βραζιλία. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας προτείνει στη Φαίη να συμμαχήσουν, ενώ η Σύλβια ανακαλύπτει κάτι… στα σκουπίδια της έπαυλης, που θα τα ανατρέψει όλα. Ενώ, έχουμε και έναν χωρισμό.

Έλα στη θέση μου alpha

"Δεν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου"

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αποκάλυψε πως η σειρά "Έλα στη θέση μου" δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Ακόμα ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Βλάση: «Την αφέλειά του… Και με ενοχλεί η επιπολαιότητά του, ο παρορμητισμός του. Επηρεάζεται από τα συναισθήματά του. Κι είναι, κάθε λίγο, εγκλωβισμένος. Είναι πολύ αγαπησιάρης άνθρωπος. Αν και στην αρχή ήθελε τα πλούτη, τελικά είδε ότι δεν απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι».

Η αρχική δομή της σειράς ήταν «οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Μετά περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι και τώρα γίνεται… χαμός με τα ερωτικά όλων των ηρώων. Υπάρχει ποικιλία ερωτικών σχέσεων». Η γυναίκα που θα ήθελε, ιδανικά, να μείνει ο Βλάσης; «Θα ήθελα να είναι όλο αυτό ένα όνειρο του Βλάση και να έμενε με τη Ρενάτα (Ευ.Συριοπούλου), όπως ξεκίνησε».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Όχι. Είναι δύσκολο» απαντά. «Με τα φετινά επεισόδια θα φτάσουμε τα 900. Πόσο πια να γράψουν οι σεναριογράφοι, να βρουν καινούργιες ιστορίες. Είμαστε πολλοί ηθοποιοί, είναι ωραίο το κλίμα μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια… Κάπου τα ωραία πρέπει να τελειώνουν… Αποφασίσαμε φέτος , τελευταία χρονιά, να τα δώσουμε όλα, για να έχουμε ένα δυνατό φινάλε».

Όσο για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; «Σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε» υπογράμμισε. Κι αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τηλεοπτική στέγη, να παραμείνει στον Alpha. «Πιθανόν να βρίσκομαι στην ίδια στέγη και του χρόνου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Βλάσης προσπαθούν να παγιδεύσουν την Κέντρα

Έλα στη θέση μου: Σε αναμμένα κάρβουνα η Κέντρα - Τι συμβαίνει

Share