Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Αιμίλιος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στο γραφείο - Απέξω τους περιμένει ο Αρώνης

Παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα! Το σχέδιο του για να μάθει τι συμβαίνει

8 Λέξεις: Αιμίλιος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στο γραφείο - Απέξω τους περιμένει ο Αρώνης
TV24 24.01.2021 07:50
Από Ελένη Ζουγανέλη

H Eλισάβετ είναι πληγωμένη και θυμωμένη με τον Αιμίλιο, όμως τα αισθήματά της γι’ αυτόν δεν έχουν αλλάξει. Από την πλευρά του ο Αιμίλιος είναι σε τρομερό αδιέξοδο. Η λογική κοντράρετε με το συναίσθημά του. Αισθάνεται μπερδεμένος, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι τρελός για την Ελισάβετ και αυτό θέλει να της το δείξει με κάθε τρόπο. Στις 8 Λέξεις το σίγουρο είναι ότι θα πέσει "βόμβα".

Ο Αιμίλιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Ελισάβετ και να της ζητήσει να τον συγχωρήσει. Ωστόσο η κοπέλα δεν δέχεται ούτε να τον αντικρίσει. Ετσι αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια: «Φίλε, πρέπει να με βοηθήσεις. Θέλω να την πιάσεις και να της μιλήσεις, κάνει κάτι σε παρακαλώ, μεσολάβησε να τα ξαναβρούμε γιατί θα τρελαθώ», λέει στον Σίμο.

Ο Σίμος όμως δεν συμφωνεί και αρνείται κατηγορηματικά: «Ούτε να το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακατευτώ και μη μου το ζητάς γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση», του απαντάει. Μετά από την άρνηση του Σίμου, ο Αιμίλιος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και να πέσει στα πόδια της να την παρακαλέσει να τον ακούσει για να είναι και πάλι μαζί. Ετσι, την ώρα που η Ελισάβετ ετοιμάζεται για να βγει στο δελτίο, ο Αιμίλιος μπαίνει στο καμαρίνι της και τη «στριμώχνει» κανονικά. Ορμάει πάνω της κι αρχίζει να τη φιλάει και να της ζητάει να μην τον αφήσει, η κοπέλα όμως έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και τον διώχνει χωρίς πολλά-πολλά: «Σε παρακαλώ, βγες αυτή τη στιγμή από το καμαρίνι μου και μη με ξαναπλησιάσεις, το καλό που σου θέλω», του λέει και τον σπρώχνει μέχρι την πόρτα.

8 Λέξεις Αιμίλιος Ελισάβετ

Δείτε ωστόσο μεταξύ των άλλων, τι σημαίνουν οι 8 Λέξεις, που είναι ο τίτλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

Τα πράγματα όμως παίρνουν άλλη τροπή όταν ο Ακης καλεί για φαγητό τον Αιμίλιο με τη γυναίκα του. Κι όχι μόνο αυτό. Ζητάει από την Ελισάβετ να είναι κι αυτή στο τραπέζι: «Αν έχεις κανονίσει να ξεκανονίσεις. Σε θέλω δίπλα μου, θα κάτσεις μαζί μας για φαγητό θέλεις δεν θέλεις», της το ξεκόβει και η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Ακη.

Η συνάντηση αυτή μάλλον στέκεται μοιραία για το παράνομο ζευγάρι, αφού λίγο αργότερα αφήνουν και οι δύο τα συναισθήματά τους ελεύθερα και συναντιούνται κρυφά.

Ο Αιμίλιος με την Ελισάβετ περνούν για άλλη μια φορά μια νύχτα πάθους, αλλά εκείνη του λέει: «Θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάτι Αιμίλιε, για να μην έχεις αυταπάτες. Αυτό που έγινε να ξέρεις ότι ήταν απλά μια στιγμή αδυναμίας και τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται να είμαστε ξανά μαζί».

Παραλίγο να πιάσει στα πράσα ο Αρώνης, Αιμίλιο και Ελισάβετ στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις Άκης Αρώνης

Η στιγμή όμως αδυναμίας, όπως τη χαρακτήρισε η Ελισάβετ, συνεχίζεται με άλλες πιο δυνατές... στιγμές αδυναμίας και μάλιστα παρακινδυνευμένες. Οπως αυτή, όπου ο Ακης πάει στο κανάλι και προσπαθεί να μπει στο γραφείο του Αιμίλιου, αλλά η πόρτα για ανεξήγητο λόγο είναι κλειδωμένη. Κι αυτό γιατί ο Αιμίλιος εκείνη την ώρα είναι μέσα και κάνει έρωτα με την Ελισάβετ.

Ο Ακης αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Αιμίλιο και, όπως είναι φυσικό, προσπαθεί να διαπιστώσει αν τρέχει κάτι ανάμεσά τους. Αμέσως μιλάει με τον Μανούσο και του ζητάει να έχει τον νου του: «Θέλω πλήρη αναφορά, τι κάνει η ανιψιά μου και αν νταραβερίζεται με κάποιον και ειδικά αν αυτός ο κάποιος είναι μέσα από το κανάλι. Κατάλαβες;», του τονίζει.

Βέβαια, ο Άκης πρέπει να φοβάται και τον γιο του, καθώς αποφασίζει να τον καταστρέψει και να πλουτίσει εις βάρος του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις - αποκλειστικό: Ένας θάνατος, ένας εκβιασμός και μια μεγάλη ανατροπή

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά για το πρόωρο τέλος στις "8 λέξεις"

Share