Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Δόθηκε και τέταρτο Golden Pass για το σπίτι

Ο διαγωνιζόμενος το αφιέρωσε στην πρώην του!

MasterChef 5: Δόθηκε και τέταρτο Golden Pass για το σπίτι
TV24 26.01.2021 22:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι κριτές είναι εξαιρετικά αυστηροί στο φετινό MasterChef και όχι άδικα αφού τα τρία ναι δίνουν άμεσα ένα εισιτήριο για το σπίτι. Έτσι λοιπόν σήμερα, ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε να πάρει το τέταρτο Golden Pass και μάλιστα το αφιέρωσε στην πρώην του.

Ο διαγωνιζόμενος είχε πει πως η πρώην του δεν τον άφηνε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και έτσι το βράδυ που χωρίσανε, δήλωσε αμέσως.

MasterChef Golden Pass

Έτσι όταν πήρε τα τρία ναι συγκινήθηκε και στις δηλώσεις που έκανε αργότερα παραδέχθηκε πως το αφιερώνει στους φίλους του αλλά και στην πρώην του που δεν πίστεψε σε εκείνον, ενώ χθες το Golden Pass πήρε μία εκρηκτική Κρητηκιά.

Masterchef 5: Το instagram του πρώτου Golden Pass, Κωνσταντίνου Χασιώτη

Πρεμιέρα είχε στο βράδυ του Σαββάτου 23/1 το MasterChef 5 και με το καλησπέρα σας συγκέντρωσε τρομερά νούμερα!

Οι τρεις πασίγνωστοι κριτές του και καταξιωμένοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν να κρίνουν τους παίκτες - υποψήφιους σεφ, που επιθυμούν να κατακτήσουν μια θέση στο παιχνίδι με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νεαρός Καρδιτσιώτης, Κωνσταντίνος Χασιώτης, που κατάφερε, σύμφωνα με τους νέους όρους του παιχνιδιού, να περάσει από την πρώτη δοκιμασία με πλήρη επιτυχία και να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που χωρίς άγχος θα περιμένει απλώς την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους του master chef 5.

Ο Κωνσταντίνος με το άψογο πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στους τρεις κριτές, κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να αποσπάσει τα 3 "ναι", που του εξασφαλίζουν την θέση του στο ριάλιτι μαγειρικής, χωρίς να χρειαστεί να ξαναδιαγωνιστεί.

Φωτογραφίες από το instagram προφίλ του Κωνσταντίνου Χασιώτη

Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, όπως ο ίδιος είπε στις κάμερες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν ταβέρνα, στην οποία από μικρός δούλευε και ο ίδιος, οπότε και αποφάσισε επαγελματικά να ασχοληθεί με τον χώρο της μαγειρικής.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 Masterchef  Χασιώτης

Masterchef 5 star Χασιώτης

Masterchef 5 Κωνσταντίνος Χασιώτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

MasterChef 5: Κλάμα στο Twitter με τον σωσία του Κουτσόπουλου - «Η μαγεία της φύσης συνάντησε την ψυχολογία της ύλης»

Share