Άγριες Μέλισσες (27/1): Η Δρόσω είναι έτοιμη να διεκδικήσει το παιδί από τους Σεβαστούς

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες (27/1): Η Δρόσω είναι έτοιμη να διεκδικήσει το παιδί από τους Σεβαστούς

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες αφού οι Σεβαστοί αγωνιούν για το παιδί και η Δρόσω θα βρει την ευκαιρία να το διεκδικήσει.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη.

Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο. Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη και να την βάλει φυλακή.

άγριες μέλισσες ελένη

Γιάννης Βασιλώττος για Άγριες Μέλισσες: "Όχι, τίποτα από αυτά τα δυο δεν θα γίνει" - Αποκλειστικές εξελίξεις της σειράς

Ας πάμε στη σειρά. Ο Μπάμπης από εδώ και πέρα θα αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες;

Γ. Έτσι κι αλλιώς ο Μπάμπης από τότε που γεννήθηκε δύσκολα περνάει. Είναι πολύ ανοιχτό και ελεύθερο πνεύμα και τίποτα δεν μπορεί να τον τρομοκρατήσει. Ακόμα και όταν ήρθε στο σπίτι του ο Νικηφόρος και τον απείλησε με όπλο, δεν φοβήθηκε για τη ζωή του όσο για την Ασημίνα, γιατί κατάλαβε ότι ζει δίπλα σε έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο. Θέλει να την βλέπει χαρούμενη, γιατί αυτό της αξίζει. Την αγαπά βαθιά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Το μόνο ίσως που φοβάται αυτήν τη στιγμή είναι να μην πάει φυλακή μετά το μπλέξιμο που είχε με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη.

Θα συγκατοικήσει η Ασημίνα μαζί του; Θα μείνει έγκυος όπως γράφτηκε;

Γ. Όχι τίποτα από τα δύο δεν θα γίνει. Μπορεί αν ήταν άλλες οι συνθήκες να την έπαιρνε μαζί με το παιδί και να πήγαιναν να ζήσουν σε μια άλλη χώρα, αλλά δεν θα έμεναν στο ίδιο σπίτι στο χωριό.

Βαγγέλη εκεί που ως Κυριάκος έστρωσες τη ζωή σου και έγινες ένας καθωσπρέπει οικογενειάρχης, ανατρέπονται πολλά, μια με τον Μπάμπη και μια με την Ουρανία που θα γίνει πια επιχειρηματίας.

Είναι άχαρα αυτά που του συμβαίνουν και θα λειτουργήσει μερικές φορές άγαρμπα. Δυσκολεύομαι να παίξω τον ρόλο, γιατί ως Βαγγέλης είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος σε αυτά τα θέματα με τις γυναίκες. Ως Κυριάκος θα υπολογίσω το τι θα πει αρχικά ο κόσμος, έχω γίνει ξαφνικά συντηρητικός. Θα δυσκολευτώ πολύ με την Ουρανία, θα τραβήξουμε μεγάλο ζόρι!

Φυλακή θα πάει ο Μπάμπης;

Γ. Φυλακή όχι αλλά θα βρεθεί στο κρατητήριο και θα πέσει στα χέρια του Βόσκαρη. Δεν θα “μασήσει” όμως.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!