Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ο Δούκας και η Μυρσίνη παίρνουν διαζύγιο

Αναστάτωση στην οικογένεια των Σεβαστών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Ο Δούκας και η Μυρσίνη παίρνουν διαζύγιο

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δούκας θα ζητήσει να πάρει διαζύγιο από τη Μυρσίνη.

Τα ένοχα μυστικά που έκρυβαν ο ένας για τον άλλον ήταν η αφορμή για να φτάσει στο τέλος του ο γάμος του Δούκα και της Μυρσίνης! Και επίσημα πλέον ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου ζητάει διαζύγιο από τη γυναίκα του και μάλιστα τη διώχνει και από το σπίτι! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οπως όλοι ξέρετε, όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του Θωμά Κυπραίου στο Διαφάνι, με τον οποίο η Μυρσίνη σύναψε παράνομο δεσμό, μέχρι που εκείνος ερωτεύτηκε την Ελένη! Πριν από αυτό όμως είχε ήδη προηγηθεί ο φόνος του Γιώργη Σταμίρη από τον Σέργιο Σεβαστό, ένα μυστικό που μόνο δύο άτομα γνώριζαν! Ο Δούκας και η Μυρσίνη είχαν πολλά μυστικά κρατημένα τόσα χρόνια ο ένας από τον άλλον μέχρι που όλα βγήκαν στο φως και η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους άρχισε!

Δούκας Μυρσίνη διαζύγιο

Οταν η Μυρσίνη έμαθε από τον Δούκα ότι ο Σέργιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον Γιώργη, εξοργίστηκε μαζί του και τον θεώρησε δολοφόνο του παιδιού τους, πιστεύοντας πως η Ελένη έμαθε την αλήθεια και γι’ αυτό σκότωσε τον γιο τους. Για να τον εκδικηθεί και να τον κάνει να πονέσει, του παραδέχτηκε αυτό που για έξι χρόνια «έτρωγε» τα σωθικά του Δούκα: ότι πλάγιασε με τον Θωμά Κυπραίο!

Έτσι χωρίζει ο Δούκας με τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Το τέλος είναι πια γεγονός, ενώ το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι παίζει θέατρο πλέον μπροστά σε όλους πως δήθεν είναι ενωμένο, αλλά στην πραγματικότητα κανείς από τους δύο δεν ρίχνει τον εγωισμό του. Μάλιστα οι τεταμένες σχέσεις τους φτάνουν σε τέτοιο σημείο που η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας έχει δώσει εντολή να ετοιμάσουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

«Το ’πες και το ’κανες; Τι νομίζεις, ότι έτσι εύκολα θα γλιτώσεις από εμένα; Δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ διαζύγιο, Δούκα, και βάλτο καλά αυτό στο μυαλό σου», ενώ εκείνος της απαντάει: «Θα υπογράψεις το διαζύγιο και θα τα μαζέψεις να φύγεις από αυτό το σπίτι! Να πας να μείνεις στη Λάρισα, άλλωστε ποτέ δεν σου άρεσε το Διαφάνι». Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Την επόμενη μέρα στο οικογενειακό τραπέζι για το πρωινό, η ανακοίνωση του διαζυγίου πέφτει σαν βόμβα σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Άγριες Μέλισσες Δούκας Μυρσίνη

«Τι εννοείς χωρίζετε; Πώς προέκυψε αυτό;», ρωτάει ο Νικηφόρος, ενώ ο Κωνσταντής απορεί: «Για ποιο λόγο; Τι συμβαίνει; Μιλήστε μας, δώστε μας εξηγήσεις». Η Μυρσίνη συγκλονίζεται και φεύγει από το τραπέζι λέγοντας στα παιδιά της: «Ρωτήστε τον πατέρα σας». «Δούκα, τι είναι αυτά τα πράγματα; Καταλαβαίνω, υπάρχουν προβλήματα, αλλά εσείς πάντα ήσασταν ένα, τι συνέβη τώρα; Σας παρακαλώ σκεφτείτε το πάλι, δεν παίρνονται έτσι αυτές οι αποφάσεις», του λέει η Ανέτ, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος!

Βιολέτα και Μιλτιάδης παντρεύονται

Κι ενώ ο γάμος του Δούκα δείχνει να διαλύεται, από την άλλη ο Μιλτιάδης ζει και πάλι χαρούμενες στιγμές ή τουλάχιστον προσπαθεί με τη βοήθεια των φαρμάκων που παίρνει. Η πίστη της Βιολέτας σ’ εκείνον που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ, ακόμα και στα δύσκολα, αλλά και τα τρυφερά λόγια τής Ανέτ και της Δρόσως για να τον πείσουν να μην αφήνει τους ανθρώπους που τον αγαπάνε αληθινά να φεύγουν από δίπλα του, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την καλυτέρευση της ζωής του - κάτι που έχει αποκαλύψει και η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά.

Ηδη, όπως έχουμε δει, αρχίζει και είναι ξανά ενεργός στα επαγγελματικά του όσον αφορά τον συνεταιρισμό, παρά τις αμφισβητήσεις των υπόλοιπων μελών για την ψυχική του κατάσταση, οι οποίοι στο τέλος θα μετανιώσουν που δεν τον πήραν στα σοβαρά στα όσα τους συμβούλευσε και έδωσαν «τα κλειδιά» στον Νικηφόρο για να τους παγιδεύσει και να τους πάρει τα χωράφια με τις ευλογίες του Δούκα! Παράλληλα φέρεται και πάλι τρυφερά στη Βιολέτα και θέλει να κάνουν άλλη μια προσπάθεια να ευτυχήσουν! Ετσι μια μέρα της κάνει πρόταση γάμου ξαφνιάζοντάς την ευχάριστα.

Φυσικά και του λέει το «ναι» ενώ αρχίζει να κάνει ξανά σχέδια για το κοινό τους μέλλον, μέχρι που μια συμπλοκή ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Μελέτη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, αλλά εκείνοι φοβούνται για τα χειρότερα. Ωστόσο αποφασίζουν να τον έχουν από κοντά και να τον προσέχουν, ενώ η Βιολέτα κάνει τις πρώτες προετοιμασίες για τον γάμο τους (που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί), ενώ μετακομίζει και πάλι στο σπίτι του Μιλτιάδη και όλοι στο χωριό χαίρονται με τις ευχάριστες αυτές εξελίξεις...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου