Άγριες Μέλισσες: Θα έχουν happy end η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης

Έκανε spoiler η Θεοφανία Παπαθωμά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Θα έχουν happy end η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοφανία Παπαθωμά δε δίστασε να δώσει ένα πολύ γερό spoiler για τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε πως ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα θα έχουν happy end.

Το ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα, μέχρι που ο Μιλτιάδης αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους για να μην ταλαιπωρεί τη Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες Μιλτιάδης Βιολέτα

Το κοινό ωστόσο τους θέλει και πάλι μαζί και όπως όλα δείχνουν, το ίδιο θέλουν και οι σεναριογράφοι της σειράς. Η Θεοφανία Παπαθωμά, ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα στην οποία ποζάρει στο πλευρό του Μιλτιάδη και έγραψε: «Μιλτιάδης και Βιολέτα Happy End». Θα πάει ωστόσο η σειρά σε τρίτη σεζόν; Δείτε εδώ τα νέα δεδομένα.

Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 80

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη - δείτε εδώ το τέλος του από τη σειρά. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους.

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της…

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 81

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται ενώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες.

Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική τη κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους;

Ο Τόλλιας ύστερα από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο θα απαγορεύσει στην Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση.

Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη φέρνοντας τη Δρόσω στα όρια της… Η Ασημίνα θα δεχτεί στη κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τη ταράξει…

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 82

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί.

Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει την Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδερφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και της μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί το Βόσκαρη. Η Ελένη βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στο Νικηφόρο.

Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη…

Άγριες Μέλισσες Ελένη Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 83

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα…

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα;

Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία μαζί με τις άλλες γυναίκες ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…