Άγριες Μέλισσες - spoiler: Η Μυρσίνη καταρρέει - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - spoiler: Η Μυρσίνη καταρρέει - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες. Το Πρωινό μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο spoiler για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, ο Δούκας ζητάει διαζύγιο από την Μυρσίνη, ωστόσο η λιποθυμία της φέρνει μια μεγάλη ανατροπή.

«Θα συμβεί ένα τραγικό περιστατικό. Η Μυρσίνη χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Τα πρώτα νέα από το νοσοκομείο για την υγεία της Μυρσίνης δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν γνωρίζουμε καν αν είναι ιάσιμο», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Τι θα δούμε σήμερα 1/2 στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 84

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί. Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο είναι θέμα ωρών να κάνει τον γύρο του Διαφανίου.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις ΑΝΤ1

Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης. Λίγο πριν το τέλος του ωστόσο, ο Βόσκαρης γίνεται δολοφόνος!