Masterchef 5: Άγριο κράξιμο του Κοντιζά σε διαγωνιζόμενη - «Πρέπει να μάθεις να ακούς!»

Βρήκε κόκαλα στον σολομό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Άγριο κράξιμο του Κοντιζά σε διαγωνιζόμενη - «Πρέπει να μάθεις να ακούς!»

Η απόλυτη ατυχία συνέβη σήμερα για μια διαγωνιζόμενη στο Masterchef, η οποία ξέχασε τα κόκκαλα στον σολομό και φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τα είδε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «κράξιμο».

Η Αλεξάνδρα είχε ετοιμάσει έναν νόστιμο σολομό προκειμένου να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως η τύχη φαίνεται να μην ήταν με το μέρος της.

Masterchef 5 κράξιμο Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το φαγητό, όμως τελικά δεν μπορούσε καν να το κόψει λόγω του κακού καθαρίσματος που είχε κάνει η παίκτρια.

Αυτό φυσικά ειπώθηκε και από τους 2 άλλους κριτές, οι οποίοι με την σειρά τους την «δίκασαν» με τα αρνητικά τους σχόλια. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ο εκνευρισμός του Κοντιζά, ο οποίος την «άδειασε» ανοιχτά λέγοντας της πως δεν έχει τον κατάλληλο τρόπο να μαγειρεύει και πως κυρίως δεν ακούει!

Φυσικά, η Αλεξάνδρα πήρε 3 όχι και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ πριν λίγα λεπτά την τρόμαξε ο Κοντιζάς με την ερώτηση της.

Τα έβαλε με δημοσιογράφο του Ευτυχείτε ο Κοντιζάς - «Μην μου το χώνεις αυτό στη μούρη πρωί πρωί»

Το πρωί της Τρίτης ο Σωτήρης Κοντιζάς τα έβαλε με έναν δημοσιογράφο του Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει την ενόχληση της.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον κριτή του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, αναφορικά με την πρεμιέρα.

Κοντιζάς και Καινούργιου

Όταν τον συνάντησε τον ρώτησε αν θα γίνει η πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου με τον Κοντιζά να του απαντά «στις τριάντα τρεις» ενώ αμέσως μετά είπε «επειδή έχω και τρία παιδιά μην μου το χώνεις αυτό στη μούρη πρωί πρωί».

Φυσικά, στο θέαμα αυτό η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε αρκετά και λίγο αργότερα είπε:

«Κύριε Κοντιζά, Σωτήρη αγαπημένε που είσαι εξαιρετικός σε αυτό που κάνεις και ελπίζω να ανοίξουν γρήγορα τα μαγαζιά σου και να ξανά φάμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα.

Έχει κρύο, είναι ο δημοσιογράφος έξω και περιμένει με τις ώρες, μπορεί ευγενικά να πει δεν μπορώ να μιλήσω. Όχι να μιλήσει ειρωνικά, που ξέρω ότι είναι ευγενέστατος και γλυκύτατος».