Masterchef 5 - highlights 2/2: Το κράξιμο του Κοντιζά, η ιστορία του Σαλάμ και το golden pass

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 2/2: Το κράξιμο του Κοντιζά, η ιστορία του Σαλάμ και το golden pass

Στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την συγκινητική ιστορία του Σαλάμ, το κράξιμο του Κοντιζά σε παίκτρια, αλλά και ένα ακόμη golden pass.

Όλα τα highlights του MasterChef 5

Λαχτάρισε η διαγωνιζόμενη με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Έπρεπε να είναι λοχαγός με το αυστηρό ύφος που έχει»

Το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του Masterchef μόλις ξεκίνησε και ο Κοντιζάς με το αυστηρό του ύφος κατάφερε να τρομάξει για τα καλά μια παίκτρια.

Η πρώτη τετράδα του σημερινού επεισοδίου εισήλθε στο πλατό της εκπομπής και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν το καλύτερο πιάτο που θα μπορούσε να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Masterchef 5 Λαχτάρισε η διαγωνιζόμενη με τον Σωτήρη Κοντιζά

Στον πρώτο πάγκο βρισκόταν μια παίκτρια που ο Σωτήρης Κοντιζάς άθελα του κατάφερε να την τρομάξει με την ερώτηση του. Η ίδια ήταν αρκετά προσηλωμένη στο πιάτο της και μόλις ο κριτής την ρώτησε κάτι παραπάνω για αυτό που ετοιμάζει, η ίδια λαχτάρισε.

Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να δηλώσει πως θα πήγαινε πολύ στον κριτή να είναι.. λοχαγός λόγω του αυστηρού ύφους που έχει!

Ο ίδιος λίγο αργότερα ωστόσο, την «τρόλαρε» λέγοντας της πως στην σχόλη μαγειρικής που πήγε μάλλον έκανε κοπάνες και δεν έμαθε πως να κόβει το φιλέτο. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι το χθεσινό επεισόδιο πάτωσε στα νούμερα τηλεθέασης!

Διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως έχει δουλέψει για τον σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ

Θα γνωρίζετε όλοι, λογικά, τον σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος έχει γίνει γνωστός, τόσο για τις τρομερές του μαγειρικές ικανότητες όσο και για την αθυροστομία του μέσα από το «Kitchen Nightmares». Ένας παίκτης του MasterChef, λοιπόν, αποκάλυψε πως έχει δουλέψει για τον ίδιο.

Ο Αλέξανδρος ήρθε στο παιχνίδι, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις μαγειρικές του ικανότητες, επιθυμώντας να μπει στο σπίτι και να προχωρήσει μακριά στο διαγωνισμό.

 Masterchef 5 Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο ίδιος δεν έκρυψε της επιδιώξεις του με βάση το βιογραφικό του, όπου φαίνεται και η δουλειά, που έχει κάνει για τον Ράμσεϊ.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας, ο Αλέξανδρος είχε αναζητήσει εργασία σε σωρό από μαγαζιά στη Βρετανία, κάνοντας αίτηση ακόμη και για εστιατόρια του Γκόρντον Ράμσεϊ, καταφέρνοντας εν τέλει να δουλέψει για λίγο καιρό για χάρη του πασίγνωστου σεφ.

Άγριο κράξιμο του Κοντιζά σε διαγωνιζόμενη - «Πρέπει να μάθεις να ακούς!»

Η απόλυτη ατυχία συνέβη σήμερα για μια διαγωνιζόμενη στο Masterchef, η οποία ξέχασε τα κόκκαλα στον σολομό και φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τα είδε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «κράξιμο».

Η Αλεξάνδρα είχε ετοιμάσει έναν νόστιμο σολομό προκειμένου να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως η τύχη φαίνεται να μην ήταν με το μέρος της.

Masterchef 5 κράξιμο Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το φαγητό, όμως τελικά δεν μπορούσε καν να το κόψει λόγω του κακού καθαρίσματος που είχε κάνει η παίκτρια.

Αυτό φυσικά ειπώθηκε και από τους 2 άλλους κριτές, οι οποίοι με την σειρά τους την «δίκασαν» με τα αρνητικά τους σχόλια. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ο εκνευρισμός του Κοντιζά, ο οποίος την «άδειασε» ανοιχτά λέγοντας της πως δεν έχει τον κατάλληλο τρόπο να μαγειρεύει και πως κυρίως δεν ακούει!

Φυσικά, η Αλεξάνδρα πήρε 3 όχι και δεν πέρασε στην επόμενη φάση,.

Ο Ιωάννης ενθουσίασε τους κριτές και κέρδισε την ποδιά

Η πρώτη ποδιά του χθεσινού επεισοδίου του Masterchef 5 δόθηκε στον Ιωάννη, ο οποίος κατενθουσίασε τους κριτές και αυτό ήταν φανερό από τις αντιδράσεις του.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αγχώθηκε αρκετά όσο ετοίμαζε το πιάτο του και φοβήθηκε πολύ μην παίξει αυτό αρνητικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ιωάννης παρέδωσε το πιάτο του και ένα νοστιμότατο καλαμάρι περίμενε να του δώσει το εισιτήριο για το σπίτι. Οι κριτές φάνηκε να τρελάθηκαν με το φαγητό που ετοίμασε το διαγωνιζόμενος και μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς του δήλωσε πως άμα φέτος υπήρχαν ομάδες, θα τον διεκδικούσε μέχρι τέλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατάφερε να κερδίσει 3 ναι και να πάρει την πολυπόθητη ποδιά. Φυσικά, ο Ιωάννης στο άκουσμα όλων αυτών των θετικών σχολίων, ξέσπασε σε δάκρυα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο μόνο ένας παίκτης πέρασε κατευθείαν στο σπίτι του ριάλιτι!

Masterchef 5 ποδιά

Masterchef 5 ποδιά παίκτης

Συγκίνησε ο Σαλάμ με την ιστορία του - «Τόσα χρόνια μόνος μου είμαι, σε ό,τι και αν κάνω»

Αρκετά συγκινητικό ήταν τ επεισόδιο του MasterChef, καθώς ο Σαλάμ διηγήθηκε την συγκλονιστική του ιστορία με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Σαλάμ ή Σαμ όπως τον φωνάζουν κατάγεται από την Αίγυπτο. Ο 27χρονος ετοίμασε φρικασέ γιουβαρλάκια και οι κριτές του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο μεταξύ, ο διαγωνιζόμενος προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση τόσο στο πλατό όσο και στους τηλεθεατές καθώς περιέγραψε τις δυσκολίες που πέρασε σε μικρότερη ηλικία.

Κύριος λόγος στάθηκε η σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο Σαλάμ είπε χαρακτηριστικά: “Τόσα χρόνια μόνος μου είμαι, σε ό,τι και αν κάνω. Η παιδική ηλικία ήταν δύσκολη. Υπήρχε πίεση στη δουλειά του πατέρα μου, οπότε εμείς ήμασταν το ξέσπασμά του… Οπότε υπήρχε άλλη αντιμετώπιση, κάτι που με έκανε να πω τέρμα η οικογένεια. Όταν έφυγα ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα εννέα. Πήγα στον θείο μου…

Δυστυχώς με τον πατέρα μου, επειδή τύχαινε να δουλεύουμε στην ίδια γειτονιά, βλεπόμασταν και δεν μιλούσαμε… Από τη μία με ενοχλεί, και τώρα που έχει φύγει μου λείπει. Ο πατέρας μου έφυγε πριν επτά χρόνια από τη ζωή. Πριν πεθάνει τα βρήκαμε, μου είπε να προσέχω την οικογένεια. Δεν χρειάστηκε να μου ζητήσει συγγώμη, οι γονείς δεν ζητάνε συγγνώμη… Έτσι θεώρησε ότι ήταν σωστό και έτσι έπραξε…” είπε με ειλικρίνεια. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο ο Ιωάννης κέρδισε την πρώτη ποδιά για σήμερα!

Masterchef 5 συγκινητική ιστορία παίκτη