Άγριες Μέλισσες - Σπύρος Σταμούλης: Αποκαλύπτει αν θα κάνει φόνο ο Βόσκαρης

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Σπύρος Σταμούλης: Αποκαλύπτει αν θα κάνει φόνο ο Βόσκαρης

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Σπύρος Σταμούλης. Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής ρωτήθηκε για spoil.

«Θέλω πάρα πολύ να βάλω τον Βόσκαρη στη φυλακή, ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαστε κοντά, αλλά υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Σπύρος Σταμούλης.

Στην ερώτηση για το αν ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει φόνο, ο ηθοποιός απάντησε αμήχανα: «Θα είναι καθηλωτικό αυτό που θα δείτε, υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Γιατί να κάνω spoiler τώρα»;

«Με την Πηνελόπη έχουμε τις δυσκολίες μας», παραδέχτηκε ο Σπύρος Σταμούλης και η Φαίη Σκορδά δεν έχασε ευκαιρία να ρωτήσει: «Θα δει ο μπαμπάς σου την Πηνελόπη με τον Μελέτη να φιλιούνται»;

Χαμογελώντας, ο ηθοποιός είπε: «Κάτι θα δει κι αυτός. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα»!

Μεταξύ άλλων να σημειώσουμε πως, στο Διαφάνι, πρόκειται να επιστρέψει ο Σέργιος Σεβαστός.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Σταμούλη

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μπλέκει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς θα δούμε τον Βόσκαρη να καταφέρνει να μπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και να συλλαμβάνεται.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 86

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης. Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά, για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση έπειτα από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο.

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει.