Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Άδοξο τέλος στο ειδύλλιο Μελέτη - Ζωρζέτ

Ποιος είναι ο λόγος;

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Άδοξο τέλος στο ειδύλλιο Μελέτη - Ζωρζέτ
TV24 04.02.2021 14:18
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Άδοξο φαίνεται πως θα είναι το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μελέτη και τη Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με spoiler του «Πρωινού».

To spoiler στις Άγριες Μέλισσες

«Πολύ σύντομα, στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου», αποκάλυψε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας και συνεχίζει: «Ο Μελέτης ανακοινώνει στη Ζωρζέτ ότι δεν θέλει να είναι μαζί και να προχωρήσουν. Η Ζωρζέτ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της απομάκρυνσης του Μελέτη και προσπαθεί να ψάξει το θέμα. Σε πρώτη φάση, απαντήσεις δεν θα πάρει.

Θα πάρουμε απάντηση, όμως, σε δεύτερη φάση στις Άγριες Μέλισσες, όταν αποκαλυφθεί ότι η Πηνελόπη και ο Μελέτης πέρασαν μαζί μια νύχτα πάθους, που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από όλους, να μη φανερωθεί σε κανέναν. Επίσης, προσπαθούν να μην το επαναλάβουν. Θα τα καταφέρουν; Θα μείνουν για πάντα χωριστά ή θα δούμε κρυφή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού;»

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση του με την οικογένειά του

Ο Βαγγέλης Αλέξανδρής, που παίζει τον ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχία της σειράς αλλά και την οικογένεια του.

«Ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δεν λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς», είπε γελώντας ο Βαγγέλης. Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί, ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά, ότι "πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα", το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου.

Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει, παρά το γεγονός ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται, αλλά το κάνει». Ο ηθοποιός, λίγες μέρες πριν, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

«Πέρυσι, ο Κυριάκος ήταν γυναικάς. Φέτος, προσπαθεί να είναι οικογενειάρχης. Ο Κυριάκος έφτασε σε ένα σημείο που έπρεπε να ζυγίσει τι θέλει. Τελικά διάλεξε το στεφάνι του. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές και για τον Μπάμπη και για τον Κυριάκο. Ενώ είναι καλό παιδί, πάει και μπλέκει. Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει χωρίς την πατρική φιγούρα.΄Όσο για την Ουρανία και τη βιοτεχνία, “ως Κυριάκος αισθάνομαι ότι θα παίξω δεύτερο ρόλο και δεν μπορώ να το δεχθώ. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Κυριάκο, για να τον στηρίξω».

«Αν θα πάει τρίτη σεζόν το σίριαλ, θα ήθελα να ξέρω πού θα πάει η ιστορία του Κυριάκου. Όλοι οι ηθοποιοί βάζουν μεράκι, ψυχή και πολλή μελέτη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει «στα πράσα» Δρόσω - Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Μελέτης και Ηλίας πιάνονται στα χέρια

Share