Masterchef 5: «Πάγωσε» ο Κοντιζάς με σχόλιο παίκτη - «Σας αγαπάω»

Τρυφερές οι στιγμές στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Masterchef 5: «Πάγωσε» ο Κοντιζάς με σχόλιο παίκτη - «Σας αγαπάω»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 είδαμε τον Σωτήρη Κοντιζά να «παγώνει» όταν άκουσε από παίκτη να του λέει πως τον αγαπά.

Ο Πέτρος λοιπόν έδειξε μεγάλη αδυναμία στον σεφ, ο ίδιος του ανέφερε: «Τι κάνετε; Χαίρομαι που σας γνωρίζω από κοντά αλλά και τους άλλους που τους βλέπω τόσο καιρό από την τηλεόραση. Είναι πιο ωραίοι από κοντά, καλά τυπάκια.» Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ενημέρωσε για τον χρόνο, έλαβε την απάντηση: «Πω πω σας αγαπάω…που μου το θυμήσατε. Ο κ. Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω, είναι πιστεύω ο ήρωάς μου.»

Ο σεφ στην αρχή φάνηκε να «παγώνει» ωστόσο όταν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται του ανταπέδωσε ένα γλυκό χαμόγελο. Ακόμα μια παίκτρια «λαχτάρισε» τον σεφ!

μαστερ σεφ παγωσε ο κοντιζας

Masterchef 5: Άγριο κράξιμο του Κοντιζά σε διαγωνιζόμενη - «Πρέπει να μάθεις να ακούς!»

Η απόλυτη ατυχία συνέβη σήμερα για μια διαγωνιζόμενη στο Masterchef, η οποία ξέχασε τα κόκκαλα στον σολομό και φυσικά ο Σωτήρης Κοντιζάς τα είδε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «κράξιμο».

Η Αλεξάνδρα είχε ετοιμάσει έναν νόστιμο σολομό προκειμένου να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όμως η τύχη φαίνεται να μην ήταν με το μέρος της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το φαγητό, όμως τελικά δεν μπορούσε καν να το κόψει λόγω του κακού καθαρίσματος που είχε κάνει η παίκτρια.

Αυτό φυσικά ειπώθηκε και από τους 2 άλλους κριτές, οι οποίοι με την σειρά τους την «δίκασαν» με τα αρνητικά τους σχόλια. Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ο εκνευρισμός του Κοντιζά, ο οποίος την «άδειασε» ανοιχτά λέγοντας της πως δεν έχει τον κατάλληλο τρόπο να μαγειρεύει και πως κυρίως δεν ακούει!

Φυσικά, η Αλεξάνδρα πήρε 3 όχι και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ πριν λίγα λεπτά την τρόμαξε ο Κοντιζάς με την ερώτηση της.