8 Λέξεις: Τρόμος για Έρση - Οδυσσέα! Κινδυνεύει να πεθάνει το ένα τους παιδί

Ο Αντώνης εκτελεστής του κυκλώματος δολοφόνων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Τρόμος για Έρση - Οδυσσέα! Κινδυνεύει να πεθάνει το ένα τους παιδί

Κι ενώ ο Οδυσσέας στις 8 Λέξεις, έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να προχωρήσει σε επέμβαση στα μάτια του, μια ακόμα «λαχτάρα» τον περιμένει μαζί με την Ερση. Ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια του αρρωσταίνει ξαφνικά και η ζωή του κινδυνεύει.

Η Ερση από τη μια χαίρεται που ο Οδυσσέας θα κάνει το χειρουργείο, αλλά από την άλλη είναι προβληματισμένη. Ετσι κάποια στιγμή, σε μια έκρηξη ανασφάλειας, ζητάει από τον Οδυσσέα να μην προχωρήσει με το χειρουργείο, καθώς νιώθει πως το κάνει για χατίρι της: «Δεν δέχομαι να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Καλύτερα άσ’ το Οδυσσέα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι εγώ είμαι η αιτία για ό,τι συμβεί και ότι για χάρη μου μπορεί ακόμα και να κινδυνέψεις», του λέει.

Ο Οδυσσέας όμως πλέον έχει πάρει την απόφασή του. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος τον καλεί στο σπίτι του και τον παρακαλάει να μιλήσει στον Νικηφόρο για να τα βρούνε επιτέλους μετά από αυτό που έγινε: «Δεν είναι σωστό να είστε έτσι. Εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλα θέματα και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι», του τονίζει.

Δείτε ωστόσο και τι θα συμβεί στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας. Ένα βήμα πριν το χωρισμό, Ιφιγένεια και Σπύρος.

Τι συμβαίνει με το παιδί της Έρσης και του Οδυσσέα στις 8 Λέξεις;

8 Λέξεις Έρση Οδυσσέας

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ερση διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το ένα από τα κοριτσάκια της. Το παιδί είναι υποτονικό και δεν ανοίγει καν τα ματάκια του. Η Ερση του βάζει θερμόμετρο και τρελαίνεται όταν διαπιστώνει ότι το παιδί ψήνεται στην κυριολεξία από τον πυρετό.

Με τον τρόμο στα μάτια, πάει τρέχοντας στον Οδυσσέα και του λέει ότι η κόρη τους έχει ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό: «Το παιδί δεν είναι καλά, Οδυσσέα! Θα τρελαθώ, κάτι πρέπει να κάνουμε άμεσα», του λέει. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Μην κάνεις έτσι, Ερση, έναν απλό πυρετό έχει το παιδί. Ολα τα παιδάκια αρρωσταίνουν κάποια στιγμή», την καθησυχάζει, αλλά μέσα του φοβάται πολύ.

Εντρομοι και οι δύο και αναστατωμένοι γιατί ο πυρετός δεν πέφτει με τίποτα και το μωρό όσο πάει και χειροτερεύει, προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προλάβουν τα χειρότερα. Η κατάσταση όμως του παιδιού όσο πάει και χειροτερεύει. Ενώ το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, φοβούνται στην κυριολεξία μήπως το χάσουν, καθώς η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή!

Η Ναύσικα φοβάται μη χάσει τη Τζουλιάνα

8 Λέξεις Τζουλιάνα

Για τη Ναυσικά, η μικρή Τζουλιάνα είναι κάτι παραπάνω από παιδί της. Είναι για εκείνη η χαρά της ζωής και αυτό που θα της συμβεί θα την κάνει να γκρεμιστεί ο κόσμος γύρω της. Κάποια μέρα και ενώ η Ναυσικά είναι στο εργαστήριό της, πηγαίνει μια γυναίκα και τη ζητάει.

Οταν η Ναυσικά μαθαίνει το όνομά της πανικοβάλλεται καθώς πρόκειται για τη θεία της Τζουλιάνας που εμφανίζεται ξαφνικά. Η Ναυσικά αρχίζει να ανησυχεί πολύ για το αν η Τζουλιάνα θα εξακολουθήσει να είναι μαζί της και στο μέλλον ή κάποιος άλλος θα διεκδικήσει την κηδεμονία της.

Ο Αντώνης εκτελεστής του κυκλώματος δολοφόνων

8 Λέξεις Αντώνης δολοφόνος

Ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση: «Προσέξτε, έχουν στείλει δολοφόνο να σκοτώσει την Κατερίνα στην Κέρκυρα. Εκεί που είστε κινδυνεύετε, γυρίστε αμέσως πίσω», του λέει. Ετσι ο Μιλτιάδης παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον-άρον στην Αθήνα. Στο μεταξύ ο Βάσιλας δίνει εντολή στον Αντώνη και του λέει: «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, κόψε τον λαιμό σου η Κατερίνα Μαρόγλου πρέπει να έχει βγει από τη μέση μέχρι αύριο το πολύ».

Ο Μιλτιάδης, μη μπορώντας να εξηγήσει στην Κατερίνα στις σπασμωδικές κινήσεις του, αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Κατερίνα, έχεις καταλάβει ότι κινδυνεύεις; Η εγκληματική οργάνωση έχει αποφασίσει να σε δολοφονήσει άμεσα», της αποκαλύπτει, όντας και ο ίδιος σε πανικό.

Η Κατερίνα τρομάζει και πλέον ξέρει ότι η απόφασή της να πλησιάσει τη Βίκυ στη φυλακή έχει δυσάρεστες συνέπειες: «Δεν έπρεπε να μπλεχτώ. Δεν το φανταζόμουν ότι θα έφταναν μέχρι εδώ. Νόμιζα ότι γι’ αυτούς δεν είχε πια σημασία», του λέει.

Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Βρανάς οργανώνει μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να συλλάβει όσα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μπορεί. Η επιχείρηση προχωράει και τελικά ο Βρανάς, συντονισμένα και μαζικά, συλλαμβάνει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, με μια επιχείρηση που κόβει την ανάσα!