MasterChef 5 - Κοντιζάς: «Αν το έλεγα εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχα το βίντεο, και μόνο!»

Η αντίδραση του σε σεφ σε παίκτη που θα λείπει από την γέννηση του παιδιού του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Κοντιζάς: «Αν το έλεγα εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχα το βίντεο, και μόνο!»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοντιζάς συμβούλεψε παίκτη να βρίσκεται στη γέννα του γιού του γιατί ο ίδιος έχει εμπειρία και ξέρει!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο σεφ έφτασε στον πάγκο του παίκτη που πρόκειται σύντομα να γίνει μπαμπάς, τον ρώτησε αν θέλει να βρίσκεται μέσα στη γέννα.

Ο παίκτης απάντησε πως μπορεί να την δει σε βίντεο κάτι που εξέπληξε τον σεφ ο οποίος είπε: «Αν το έλεγε εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχε το βίντεο και μόνο το βίντεο για την υπόλοιπη μου ζωή!» ενώ νωρίτερα είδαμε παίκτη να αναπολεί «χρυσές» εποχές.

Η αναφορά του Κοντιζά στην γυναίκα του

MasterChef 5: Τρελάθηκε ο Κοντιζάς με το πιάτο παίκτριας - «Είναι το ωραιότερο πιάτο που έχω δοκιμάσει»

Το πιάτο μίας παίκτριας στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν αρκετό για να κάνει τον Σωτήρη Κοντιζά να ξετρελαθεί, αποκαλύπτοντάς της πως είναι το ωραιότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα στις οντισιόν του παιχνιδιού.

Η διαγωνιζόμενη είχε τις αμφιβολίες της για το πιάτο της καθώς δεν είχε καταφέρει να κάνει όλες τις παρασκευές της σωστά και έτσι εξήγησε στους κριτές τι θεωρεί πως δεν πήγε καλά στο πιάτο.

Ο Κοντιζάς ωστόσο διαφώνησε και τόνισε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό πιάτο. Έτσι, πήρε τα δύο ναι που χρειαζόταν για να περάσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει τη θέση της στο σπίτι, ενώ νωρίτερα, το εισιτήριο για το σπίτι πήρε μία παίκτρια που συγκλόνισε με την ιστορία της.