Καφέ της Χαράς (12/2): Ο Δημήτριος γίνεται μάρτυρας της σεξουαλικής παρενόχλησης του Ιάσoνα προς τη Βάλια

Ζητάει τη βοήθεια του Περίανδρου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς (12/2): Ο Δημήτριος γίνεται μάρτυρας της σεξουαλικής παρενόχλησης του Ιάσoνα προς τη Βάλια

Κανονικός πανικός πρόκειται να επικρατήσει στο αποψινό (12/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς αφού ο Δημήτριος θα γίνει μάρτυρας της σεξουαλικής παρενόχλησης της Βάλιας από τον Ιάσονα και θα το πει στον Περίανδρο.

Αυτά θα δούμε απόψε 12/2 στο Καφέ της Χαράς

Ο πάτερ Δημήτριος γίνεται μάρτυρας της σεξουαλικής παρενόχλησης του Ιάσoνα προς τη Βάλια. Κι ενώ εκείνη τον ορκίζει να μην αποκαλύψει τίποτε στη μητέρα της, γιατί δεν θέλει να την δει να καταρρακώνεται, ο Δημήτριος θα ζητήσει τη βοήθεια του Περίανδρου.

Καφέ της Χαράς νέο επεισόδιο 12/2

Η Βάλια προκαλεί ερωτικά τον Ιάσονα και του κλείνει ραντεβού το ίδιο βράδυ. Όλα, όμως, είναι μία καλοστημένη παγίδα από τη Χαρά, σε συνεννόηση με την κόρη της και τον Περίανδρο. Παράλληλα, ο Φατσέας βρίσκει επιτέλους δουλειά ως μπίζναμαν! Το μόνο που μένει τώρα, είναι να πείσει την Τασία να γίνουν συνεταιράκια…Δείτε εδώ τι συνέβη με την κομμένη σκηνή στο Καφέ της Χαράς.

Καφέ της Χαράς: Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου έκανε τα πρώτα της γυρίσματα

Το ντεμπούτο της στη σειρά Καφέ της Χαράς έκανε η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη. Η περήφανη μαμά βρισκόταν εκεί για να καμαρώσει την κόρη της που έχει πάρει από το ταλέντο τους.

Η Ισμήνη είναι 13 ετών και αυτή θα είναι η πρώτης τηλεοπτική εμφάνιση. Η Μαρία Κορινθίου την συνόδευσε στα γυρίσματα και δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει την στιγμή. Ωστόσο η σεναριογράφος της σειράς έγινε έξαλλη με μια απόφαση του σταθμού.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος τον οποίο πρόκειται να ενσαρκώσει η κόρη των δύο ηθοποιών ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη δούμε να μπαίνει στη σειρά πολύ σύντομα.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις της Μαρίας Κορινθίου.

ισμήνη κορινθίου καφέ της χαράς καφέ της χαράς