Καφέ της Χαράς: Έξαλλη η Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1 - Έκοψαν σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Ήταν ανάμεσα στην Έφη Ρασσιά (Βάλια) και τον Νίκο Ψαρρά (Ιάσονα)

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Έξαλλη η Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1 - Έκοψαν σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Έξαλλη έγινε η Άννα Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι έκοψε σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης ανάμεσα στην Έφη Ρασσιά και τον Νίκο Ψαρρά, στο επεισόδιο της Παρασκευής 5/2 του Καφέ της Χαράς.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η σεναριογράφος της σειράς, κατήγγειλε για λογοκρισία τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η ίδια, δεν είχε ενημερωθεί για την αλλαγή αυτή με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoο».

Καφέ της Χαράς κομμένη σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Έπειτα από αυτή την ανάρτηση, ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την Άννα Χατζησοφιά, και εξήγησε το λόγο που κόπηκε η σκηνή.
«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό» έγραψε η γνωστή σεναριογράφος.
Καφέ της Χαράς Χατζησοφιά ΑΝΤ1

Χάρης Ρώμας: «Το Καφέ της Χαράς δεν θα συνεχιστεί γιατί...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς. Ενώ, για πρώτη φορά, αποκάλυψε το λόγο που δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2003 και οι τρεις πρώτες σεζόν προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Ωστόσο, πέρσι επέστρεψε δυναμικά για 4η σεζόν.

«Κάναμε συζήτηση με το κανάλι. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό και μας έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτούμε», δήλωσε αρχικά

«Ήταν ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που είχε μείνει ημιτελής, ήταν ευκαιρία να βάλουμε τα νέα παιδιά που μεγαλώσανε αλλά επειδή η κεντρική ιστορία είναι ο Πώποτας και η Χαρά, αυτή η ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορείς να την τραβήξεις από τα μαλλιά», σημείωσε αποκαλύπτοντας το λόγο. Μπορεί αυτή να σταματάει, ωστοσο το Κωνσταντίνου και Ελένης επιστρέφει.