The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στον μεγάλο τελικό

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στον μεγάλο τελικό

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του The Voice και φυσικά η Δούκισσα Νομικού έκλεψε όλα τα βλέμματα με την συγκλονιστική εμφάνιση της.

Η απαστράπτουσα παρουσιάστρια του μουσικού σόου υποδέχθηκε στο πλατό το κοινό και φυσικά τους κριτές, φορώντας ένα ασημένιο μίνι λαμπερό φόρεμα.

Σε εξίσου εντυπωσιακή διάθεση βρισκόντουσαν και οι 4 κριτές. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ήταν πιο λαμπεροί από ποτέ, ενώ παράλληλα ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε ως.. ιππότης!

Μάλιστα, η Έλενα φόρεσε ένα μάξι φόρεμα, μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου! Δείτε εδώ ωστόσο και τα Highlights του ημιτελικού!

 The Voice εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Η Αντωνία Καούρη, αν και φαβορί του φετινού The Voice αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου με την ίδια να αποκαλύπτει τον λόγο.

Η Αντωνία Καούρη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για την εξαιρετική φωνή της όσο και για την εντυπωσιακή της παρουσία, μάλιστα από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το φαβορί του The Voice!

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στα battles όπου κέρδισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του The Voice, η καλλιτέχνιδα αναγκάστηκε να διακόψει την συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι, δεδομένου ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Η ίδια αν και ασυμπτωματική στην αρχή ,ο ιος ανιχνεύθηκε σε εξέταση ρουτίνας, που πλέον επιβάλλονται για την ασφάλεια όλων. Αν και ιδιαίτερα λυπημένη για την απουσία της από τα live του The Voice, ανακοίνωσε μέσω των social media της ότι βρέθηκε θετική στον ιό, που έχει μονοπωλήσει την προσοχή μας τους τελευταίους μήνες, δίνοντας χιουμοριστικό χαρακτήρα.

 Αντωνία Καούρη Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice