Τραγωδία στην Έξαψη: Εμφανίζεται μία νέα απειλή για τη Βίκυ

Ο ύποπτος ρόλος του ψυχιάτρου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Έξαψη: Εμφανίζεται μία νέα απειλή για τη Βίκυ

Η μνήμη της Βίκυς δεν έχει επανέλθει πλήρως στην Έξαψη και τη θεραπεία της έχει αναλάβει ο ψυχίατρος Πέτρος Βέργος, ο οποίος έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Τζώρτζη Αξιώτη ακόμη και τώρα που βρίσκεται μέσα στη φυλακή.

Η Βίκυ έχει πλέον συνέλθει από το κώμα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι ακόμη εύθραυστη. Μπορεί να έχει συνέλθει αλλά έχει περιοδική αμνησία από το μετατραυματικό στρες. Ενα βράδυ εξαφανίζεται μυστηριωδώς, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Οταν το αντιλαμβάνεται η Μαρίνα τρομοκρατείται. «Πού μπορεί να έχει πάει;», αναρωτιέται όλο αγωνία και αρχίζει να την ψάχνει παντού. Την άλλη ημέρα η Βίκυ που έχει επιστρέψει, ξυπνά χωρίς να έχει καμία μνήμη από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας.

«Πού ήσουν; Πήγα να τρελαθώ», τη ρωτάει η Μαρίνα αλλά δεν έχει απάντηση να της δώσει. Την ίδια ώρα ο Τζώρτζης δέχεται μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη στη φυλακή. Του Πέτρου Βέργου, ψυχιάτρου (Πάνος Νάτσης). Ο Βέργος τον επισκέπτεται συχνά και μάλιστα είναι κατά ένα τρόπο προστατευόμενος του Αξιώτη αφού εκείνος τον έχει στη φροντίδα του από μικρό και τον έχει σπουδάσει - δείτε εδώ το ρόλο της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Έξαψη.

Ο Πέτρος ενημερώνει τον Τζώρτζη για την υγεία της Βίκυς

Η Βίκυ μετά τα όσα έχει περάσει, παρακολουθείται από ψυχίατρο και δεν είναι άλλος από τον... Πέτρο Βέργο. Η συμπεριφορά της κοπέλας είναι περίεργη και δείχνει να μην εμπιστεύεται πια εύκολα τους ανθρώπους. Η Βίκυ υποψιάζεται πως ο γιατρός θέλει να της κάνει κακό. Κάτι δεν της αρέσει από τον ιδιαίτερο τρόπο που τη μεταχειρίζεται και το ενδιαφέρον που της δείχνει.

Στο μεταξύ θέλει να βάλει τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και να προσπαθήσει να καταλάβει τι έγινε εκείνη τη μοιραία βραδιά που τη χτύπησε αυτοκίνητο. Επισκέπτεται τον τόπο του τροχαίου προσπαθώντας να ανασύρει κομμάτια από τη μνήμη της. Παράλληλα ο Πέτρος ενημερώνει τον Τζώρτζη για κάθε εξέλιξη γύρω από την κατάσταση της Βίκυς, γεγονός που δεν θα αργήσει να μάθει η Μαρίνα.

Έξαψη Βίκυ

«Τι μπορεί να συνδέει τον γιατρό με τον Αξιώτη;», αναρωτιέται και αρχίζει και εκείνη να έχει τις αμφιβολίες της για εκείνον και φοβάται ότι είναι ο συνδετικός κρίκος του Τζώρτζη έξω από τη φυλακή και ο συνεργός του ίσως σε μια νέα απόπειρα δολοφονίας της αδελφής της. Ομως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και η αλήθεια είναι ακόμη βαθιά κρυμμένη.