Έρωτας με διαφορά: Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Ακολουθεί ξένο φορμάτ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτοί είναι οι δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι της σειράς «Έρωτας με Διαφορά»

Η Ζέτα (Φαίη Ξυλά) είναι μια όμορφη γυναίκα τριάντα εννέα ετών. Μένει μαζί με τα τρία της παιδιά και την πεθερά της, η οποία τη στηρίζει μετά την αποχώρηση του γιου της, Στέλιου, από το σπίτι. Η Ζέτα έμεινε έγκυος στην πρώτη της κόρη, όταν ήταν μόλις εικοσιτριών. Παντρεύτηκε τον Στέλιο και απέκτησαν άλλα δύο παιδιά. Εκείνος αποφάσισε να αναζητήσει αποδοτικότερη εργασία στο εξωτερικό, αλλά σιγά σιγά απομακρύνθηκε από την οικογενειακή εστία.

Έρωτας με διαφορά Φαίη Ξυλά

Η Ζέτα πήρε τη ζωή στα χέρια της και, με τη βοήθεια της πεθεράς της, πήγε σε μια σχολή αισθητικής και άνοιξε, μαζί με τη φίλη της τη Φαίη, ένα μικρό beauty salon. Αφοσιώθηκε στη δουλειά της και στην οικογένειά της, χωρίς να βάλει άλλον άντρα στη ζωή της, μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τυχαία τον Κωστή.

Έρωτας με διαφορά Μίχας

Ο Κωστής (Βασίλης Μίχας) είναι ένας εικοσιτετράχρονος μπάρμαν. Όμορφος, γυμνασμένος και με ακαταμάχητο χαμόγελο, είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες. Συγκατοικεί με τον κολλητό του, με τον οποίο είναι φίλοι από το σχολείο και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η γνωριμία του με τη Ζέτα ανατρέπει σε μια στιγμή όλη του τη ζωή και, παρά το αρχικό σοκ της διαφοράς ηλικίας και τις ποικίλες αντιδράσεις, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, διότι συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον!