MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι εντάσεις στο σπίτι - «Δεν κοιμήθηκα γιατί έκαναν θόρυβο»

Κάποιοι μπήκαν τεταμένοι μέσα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι εντάσεις στο σπίτι - «Δεν κοιμήθηκα γιατί έκαναν θόρυβο»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μια και από το πρώτο κιόλας βράδυ, υπήρξαν εντάσεις. Συγκεκριμένα, η Ηρώ παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί αφού τα αγόρια έκαναν πολλή φασαρία.

Οι παίκτες βρίσκονται στις πρώτες τους μέρες στο σπίτι και καθένας επιχειρεί να μάθει τις συνήθειες του άλλου. Το σίγουρο είναι, φυσικά, ότι θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, κάτι που είδαμε… με το καλημέρα, αφού η Ηρώ, η οποία ήταν από τους πρώτους παίκτες που πήραν ποδιά για το σπίτι, ήταν εκνευρισμένη με τα αγόρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Ηρώ Περουλάκη MasterChef

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στην κάμερα λέγοντας, ότι έκαναν πολλή φασαρία και δεν την άφηναν να κοιμηθεί, γεγονός που την έφερε έξω φρενών, αν και δεν φρόντισε να τους το πει προσωπικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ηρώ Περουλάκη του MasterChef 5

Οι 24 νέοι παίκτες του MasterChef 5 την Παρασκευή 12/2 μπήκαν στο σπίτι και... ξεκίνησαν οι διαμάχες! Η αρχή έγινε με την Ηρώ Περουλάκη, που θέλησε να πει μία μαντινάδα κι η Λία την διέκοψε με δική της.

Η Ηρώ δεν το πήρε καθόλου καλά αυτό και της είπε για σεβασμό κι ότι προσβάλλει με την κίνησή της, με την Λία να δηλώνει σοκαρισμένη.

Ποια είναι η Ηρώ Περουλάκη που προκάλεσε εντυπώσεις στο σπίτι του MasterChef

Masterchef Ηρώ Περουλάκη

Η Χανιώτισσα Ηρώ έρχεται στο MasteChef 5 με έναν και μόνο στόχο... να κερδίσει και να είναι η πρώτη Ελληνίδα Masterchef. Για να καταφέρει να κερδίσει είναι αποφασισμένη να παλέψει σκληρά. Άλλωστε, η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι που τη φοβίζει, αφού από μικρή ηλικία έμαθε να δουλεύει πλάι στον πατέρα της στο κρεοπωλείο, που διατηρεί η οικογένειά της.

Η ίδια δηλώνει πως από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι με ένα μαχαίρι στο χέρι και όλη της η ζωή ήταν μια κουζίνα. Είναι δυναμική, εκρηκτική, παθιασμένη με τη μαγειρική και δύσκολα συμβιβάζεται.

Το όνειρο της, αν κερδίσει το έπαθλο, είναι να ανοίξει το δικό της εστιατόριο και να καταφέρει να αναβαθμίσει γαστρονομικά την παραδοσιακή κρητική κουζίνα.