House of Fame: Ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις - «Δεν είμαι υπηρέτης κανενός»

Από την τρίτη κιόλας μέρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις - «Δεν είμαι υπηρέτης κανενός»

Ξεκίνησαν από νωρίς φαίνεται οι εντάσεις μέσα στο σπίτι του “House Of Fame” με τους παίκτες να αρπάζονται εξαιτίας του θέματος της καθαριότητας.

Το νέο επεισόδιο της Τετάρτης έφερε την πρώτη ανησυχία και κόντρα στο σπίτι, καθώς τα παιδιά μαζεύτηκαν στο σαλόνι προκειμένου να συζητήσουν το πως θα συντηρείται ο κάθε χώρος.

Ο Γιώργος Ν. ανέφερε πως το κάθε παιδί οφείλει να προσέχει τα δικά του πράγματα ή εκείνα που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του με την Αναστασία ωστόσο να αντιδρά και να τονίζει πως εκείνη πίνει τον καφέ της πολλές ώρες μέσα στην μέρα και πως δεν μπορεί να πλύνει εκείνη την στιγμή το ποτήρι.

Έτσι, ο Γιώργος είπε: «Κανένας δεν έχει εδώ μέσα υπηρέτες. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή, εμένα δεν μου λέει τίποτα ότι ήρθε εδώ μέσα για το τραγούδι. Δεν είμαι υπηρέτης κανενός. Έχω παραδεχτεί ότι έχουμε μια εμμονή με την καθαριότητα». Μεγάλη ένταση έχει δημιουργηθεί και εξαιτίας της Πηνελόπης, η οποία έχει βρεθεί ήδη στο στόχαστρο.

House of Fame ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Ντίνο

Είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα. Γνήσιος «μεταλάς» στο Γυμνάσιο, γράφτηκε σε μουσική σχολή για να μάθει να τραγουδάει. Μεγαλώνοντας, πέταξε τα καρφιά, έκοψε τα πολλά headbanging και το ρεπερτόριό του απέκτησε μεγαλύτερη ποικιλία. Πλέον, αγαπά την ελληνική ροκ αλλά με το ίδιο πάθος ερμηνεύει λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Έχει τραγουδήσει στο δρόμο αλλά και σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας με τις μπάντες του.

Είναι συνεσταλμένος αλλά όταν τραγουδάει γίνεται άλλος άνθρωπος. Εάν ερωτευτεί, μπορεί να κάνει τα πάντα… όπως να μετακομίσει στο Παρίσι για χάρη μιας κοπέλας που γνώρισε ένα βράδυ τραγουδώντας… Στους συμμαθητές του, θα ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα πως τον ενοχλεί η αγένεια και η ακαταστασία.

Λίγα λόγια για την Αναστασία Μπίσυλα

Η 33χρονη Αναστασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ήταν ένα πειθαρχημένο παιδί καθώς έκανε πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική. Στα 21, ερωτεύτηκε έναν Έλληνα DJ & παραγωγό μουσικής techno που ζούσε στο Βερολίνο και μετακόμισε στη Γερμανία, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Το τραγούδι προέκυψε αργότερα, όταν, χωρισμένη πλέον, αποφάσισε να γραφτεί σε δραματική σχολή για να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέατρο και τη μουσική. Τραγουδάει τα πάντα από pop έως ρεμπέτικα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση καθώς έχει συγκατοικήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Επέστρεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το House of Fame. Η ίδια θεωρεί πως το μόνο που μπορεί ίσως να εκνευρίσει τους συμμαθητές της είναι η υπερβολική της… ενέργεια!