Masterchef 5: Η αναφορά της Λίας για τις κλίκες - «Οι ομάδες είναι οι πυρήνες από δύο παρέες»

Τα έβγαλε όλα στην φόρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η αναφορά της Λίας για τις κλίκες - «Οι ομάδες είναι οι πυρήνες από δύο παρέες»

Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Masterchef, με την Λία να κάνει λόγο για τις ήδη υπάρχουσες κλίκες του παιχνιδιού.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε με το καλησπέρα σας στους παίκτες την μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Masterchef 5 λία κλίκες

Συγκεκριμένα, ο Νίκος διάλεξε και όρισε τις δύο ομάδες, την Μπλε και την Κόκκινη, με τον ίδιο να ανήκει στην πρώτη και να ορίζει αρχηγό τον Αλέξανδρο.

Φυσικά, τα σχόλια των παικτών και τις επιλογές του Νίκου δεν άργησαν να εμφανιστούν και μάλιστα η Λία, που ανήκει πλέον στην Κόκκινη ομάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν αρκετές κλίκες στο σπίτι και πως μάλιστα απαγορεύουν στα μέλη τους να μιλάνε και να έχουν επαφές με τις άλλες κλίκες.

Για κλίκες στο Masterchef είχε μιλήσει και ο Παύλος

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν στο MasterChef οι παίκτες και ήδη πρόλαβαν να δημιουργηθούν τα πρώτα πηγαδάκια. Ο Παύλος μίλησε στις κάμερες για «τοξικούς» συμπαίκτες ενώ έδωσε και την πρώτη κλίκα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης αναφέρθηκε σε τρία πρόσωπα που έχουν κάνει τη δική τους παρέα και λειτουργούν ως «κλίκα».

Ο Παύλος μίλησε για τον Διονύση, τον Ιωάννη - δείτε εδώ το βιογραφικό του - αλλά και τον Πάνο, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε μέσα στην κουζίνα μιας και έκανε τον περισσότερο «ντόρο» από τους συμπαίκτες του.

MasterChef κλίκες

«Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες. Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Ιωάννης είναι αρκετά κοντά, μένουν στο ίδιο δωμάτιο. Θα την έλεγες και «κλίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.