House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριάννα - «Σωματικά δεν μου στοίχισε κάτι αλλά ψυχικά μου στοίχισε πολύ»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σπουδάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριάννα - «Σωματικά δεν μου στοίχισε κάτι αλλά ψυχικά μου στοίχισε πολύ»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame η Μαριάννα ξέσπασε σε κλάματα καθώς αναφέρθηκε στις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε όταν ήταν μικρή.

Οι 17 σπουδαστές όσο έκαναν ένα μάθημα Health & Wellness Coach με την Δώρα Παντέλη, ξύπνησε αναμνήσεις στην 22χρονη σπουδάστρια αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε σε νεότερη ηλικία.

Η Μαριάννα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα μιλήσει ποτέ για κάτι τέτοιο γιατί πιστεύω ότι στον κόσμο έχουμε ήδη πολλή στενοχώρια και δεν ήθελα να συμβάλω και να δώσω extra. Ο μοναδικός λόγος που ένιωσα να το πω σήμερα είναι γιατί πραγματικά δεν εύχομαι σε κανέναν να το περάσει αυτό αλλά εύχομαι κάποιον που το περνάει να μιλήσει και να μην το κάνει στον εαυτό του. Σωματικά δεν μου στοίχισε κάτι αλλά ψυχικά μου στοίχισε πολύ.

Ξεκίνησε στα 14 έως το 18. Πιο σοβαρά ήταν στα 16 και 17. Τότε είχα και το πιο χαμηλό βάρος τότε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι το είδαν γιατί τότε το πιο περίεργο για εμένα ήταν ότι δεν μπόρεσα ποτέ να το πω καν στο τι συνέβαινε. Μπορεί να το είχα αποδεχτεί μέσα μου, μπορεί να το ήξεραν αλλά ήταν ένα μυστικό που δεν παραδεχόμουν. Είναι κάτι που αν γύριζα το χρόνο θα άλλαζα ή έστω να είχα το θάρρος να παραδεχτώ ότι ήταν μια αδυναμία», κατέληξε η Μαριάννα, η οποία δηλώνει ήδη αρκετά ενθουσιασμένη με τον Στέφανο.

House of Fame Μαριάννα κλάματα

House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαριάννας Κάρα

Είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στο Αμβούργο. Η πρώτη της γνωριμία με τη μουσική έγινε στο Γυμνάσιο σε σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ.

Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, δηλώνει και φανατική gamer! Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κορεάτικη κουλτούρα, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα κάνοντας εκεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα. Δηλώνει υπερήφανη που κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη δύσκολη καθημερινότητα της Σεούλ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε σπουδές στη Φιλολογία και σε Μουσικό Ωδείο. Η Ακαδημία του House of Fame είναι η αφετηρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της κυρίως στην pop μουσική!

House of Fame το βιογραφικό της Μαριάννας Κάρα