MasterChef 5: Ο Ιωάννης δεν παίρνει ευθύνες για την ομάδα του - Αδιανόητος τσακωμός στους Κόκκινους

Απόσπασμα από το σημερινό συμβούλιο του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ο Ιωάννης δεν παίρνει ευθύνες για την ομάδα του - Αδιανόητος τσακωμός στους Κόκκινους

Στο σημερινό επεισόδιο στο MasterChef θα δούμε το πρώτο συμβούλιο του παιχνιδιού από το οποίο θα προκύψει η χαμένη ομάδα που θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης.

Όπως βλέπουμε, οι κριτές δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την απόδοση των παικτών και απευθύνονται στους αρχηγούς των ομάδων λέγοντας τους πως το ψάρι σε ένα από τα δύο πιάτα ήταν ωμό.

Εκεί βλέπουμε το Ιωάννη να μην παίρνει την ευθύνη και να «πετά» το μπαλάκι στην ομάδα του η οποία φυσικά αντιδρά με φράσεις όπως «Είσαι ξεφτίλας» και άλλες βρισιές.

Στο τέλος του συμβουλίου ανεβαίνουν οι τόνοι και ξεκινάει τσακωμός ανάμεσα στους Μπλε με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη ο οποίος όπως φαίνεται δεν δέχεται την κριτική των συμπαικτών του αλλά ούτε και των κριτών. Αυτή είναι η τηλεθέαση του παιχνιδιού.

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο MasterChef

Δείτε ολόκληρο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου Masterchef 5

Χαμός όπως θα δούμε θα επικρατήσει την Παρασκευή 19/2 στο MasterChef 5, καθώς οι πρώτοι τσακωμοί θα ξεκινήσουν ανάμεσα στους παίκτες και συγκεκριμένα, στις αντίπαλες ομάδες. Δηλαδή στην Μπλε και την Κόκκινη.

Καιρός ήταν οι εντάσεις να ξεκινήσουν, λίγες ημέρες αφότου οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι. Ωστόσο, ο πρώτος τσακωμός δεν θα ξεκινήσει από το σπίτι, αλλά από την δοκιμασία.

Η μια από τις δυο ομάδες λοιπόν, σέρβιρε στο χθεσινό 17/2 επεισόδιο ωμό ψάρι στους κριτές, με αποτέλεσμα ένας παίκτης από τους Κόκκινους να αντιδράσει, απορώντας ειρωνικά ποιος μπορεί να το έκανε. Τότε, μπροστά από τις κάμερες παίκτης των Κόκκινων θα τον πει ξεφτίλα.