Masterchef 5 - highlights 17/2: Οι κλίκες, οι εκνευρισμοί και ο έξαλλος Ιωάννης με τους δημοσιογράφους

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 17/2: Οι κλίκες, οι εκνευρισμοί και ο έξαλλος Ιωάννης με τους δημοσιογράφους

Στο χθεσινό 17/2 επεισόδιο του Masterchef 5, είδαμε να γίνεται αναφορά στις πρώτες κλίκες του παιχνιδιού, εκνευρισμούς παικτών, αλλά και τον Ιωάννη να είναι έξαλλος με τους δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες.

Αναλυτικά τα highlights του MasterChef

Το τεράστιο πλεονέκτημα του Νίκου που άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού

Το νέο επεισόδιο του Masterchef ξεκίνησε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους παίκτες για ένα τεράστιο πλεονέκτημα του παιχνιδιού.

Ο Νίκος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας και έτσι η κριτική επιτροπή τον κάλεσε να διαλέξει υποθετικά την ομάδα που επιθυμεί, καθώς και το χρώμα αυτής.

Masterchef 5 πλεονέκτημα του Νίκου

Ο συγκεκριμένος παίκτης διάλεξε το μπλε αλλά και τους παίκτες που θέλει στην ομάδα του. Μετά από λίγο, ο Κοντιζάς εξέπληξε τους υπόλοιπους παίκτες με την ανακοίνωση πως πράγματι το σπίτι θα χωριστεί σε δύο ομάδες, με τους διαγωνιζόμενους να μην πιστεύουν σε αυτά που ακούνε.

Μάλιστα, ο Νίκος είχε ένα έξτρα πλεονέκτημα και μπορούσε αν επιθυμούσε να αλλάξει όποιον παίκτη τελικά δεν ήθελε και να τον στείλει στην Κόκκινη ομάδα, με τον ίδιο τελικά να προχωρά σε 3 αλλαγές, μιας και υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ομάδα του.

Έτσι, ο Νίκος αντάλλαξε τον Πάνο και πήρε την Μαρίνα την οποία αντάλλαξε πάλι με την Ανούς όπου και αυτή τελικά την άλλαξε και πήρε τον Τζιοβάνι. Τέλος, ο Νίκος είχε την επιλογή να διαλέξει τον αρχηγό, με τον ίδιο να επιλέγει τον Αλέξανδρο, τονίζοντας δε ότι τον έβαλε στην θέση αυτή γιατί είναι αυτός που θα τον πείραζε λιγότερο αν έφευγε.

Στη συνέχεια, οι κριτές ανακοίνωσαν πως ο αρχηγός δε μαγειρεύει, αλλά μόνο επιβλέπει όλες τις ετοιμασίες και δοκιμάζει, με τον Νίκο να δείχνει ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχουν τρεις υπαρχηγοί, με τον καθένα να ετοιμάζει ένα από τα δύο πιάτα σε κάθε κατηγορία (κρέας, ψάρι, γλυκό), ενώ το αντίγραφο του ίδιου πιάτου θα είναι με σκυταλοδρομία από την ομάδα. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο!

Η αναφορά της Λίας για τις κλίκες - «Οι ομάδες είναι οι πυρήνες από δύο παρέες»

Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Masterchef, με την Λία να κάνει λόγο για τις ήδη υπάρχουσες κλίκες του παιχνιδιού.

Η κριτική επιτροπή αποκάλυψε με το καλησπέρα σας στους παίκτες την μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω.

Masterchef 5 λία κλίκες

Συγκεκριμένα, ο Νίκος διάλεξε και όρισε τις δύο ομάδες, την Μπλε και την Κόκκινη, με τον ίδιο να ανήκει στην πρώτη και να ορίζει αρχηγό τον Αλέξανδρο.

Φυσικά, τα σχόλια των παικτών και τις επιλογές του Νίκου δεν άργησαν να εμφανιστούν και μάλιστα η Λία, που ανήκει πλέον στην Κόκκινη ομάδα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν αρκετές κλίκες στο σπίτι και πως μάλιστα απαγορεύουν στα μέλη τους να μιλάνε και να έχουν επαφές με τις άλλες κλίκες.

Συγκίνησε ο Παύλος με την δήλωση του - «Είμαι συνηθισμένος στο να νιώθω απόρριψη»

Με δύο ομάδες είναι πλέον το Masterchef 5, με τον Παύλο να ανήκει στην Κόκκινη, κάτι που τον έκανε να προχωρήσει σε μια συγκινητική δήλωση.

Η κριτική επιτροπή στην έναρξη του επεισοδίου αποκάλυψε στον Νίκο πως είχε το πλεονέκτημα να είναι αυτός που θα ορίσει τις δύο ομάδες. Έτσι, ο ίδιος ανήκει πλέον στην Μπλε με αρχηγό τον Αλέξανδρο ενώ ο αρχηγός της Κόκκινης είναι ο Ιωάννης.

Ωστόσο, ο Παύλος φαίνεται να μην ήταν στις επιλογές του Νίκου, κάτι που δεν τον πείραξε και ιδιαίτερα, μιας και ο ίδιος τόνισε πως είναι συνηθισμένος να νιώθει απόρριψη και απαξίωση, μιας και την έχει βιώσει από τους γονείς του.

Εκνευρίστηκε ο Ιωάννης - «Όταν θα μιλάω δεν θα με διακόπτεις!»

Το Masterchef 5 έχει πλέον χωριστεί στα δύο, μιας και το ριάλιτι μαγειρικής απαρτίζεται και φέτος από την Μπλε και Κόκκινη ομάδα, με την δεύτερη βέβαια να βρίσκεται ήδη σε ένταση.

Ο Νίκος είχε το πλεονέκτημα να καθορίσει τους παίκτες της κάθε ομάδας αλλά και τον αρχηγό της δικιάς του, δηλαδή της Μπλε, με τον ίδιο να ορίζει τον Αλέξανδρο.

Στην κόκκινη ομάδα, από την άλλη, στο τιμόνι της ηγεσίας βρέθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος φαίνεται να.. εκμεταλλεύεται ήδη την θέση του και να επιβάλλει τις απαιτήσεις του στους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, όσο οι Κόκκινοι συζητούσαν για το τι θα ετοιμάσουν και ποια υλικά χρειαζόντουσαν, επικρατούσε μια διαρκής οχλαγωγία, με τον Ιωάννη να εκνευρίζει και να απαιτεί να μην τον διακόπτουν όσο αυτός μιλάει και να μην πατάνε πάνω στην φωνή του.

Ξέσπασε ο Ιωάννης - «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

Ο κακός χαμός έγινε στο MasterChef, με τον Ιωάννη να εκνευρίζεται να τα «χώνει» άσχημα με τους δημοσιογράφους του παιχνιδιού.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε “κόκκινους” και “μπλε” και έπρεπε να φτιάξουν τρία πιάτα πρωτότυπα κι αντίγραφα για κρέας, ψάρι και γλυκό.

Φυσικά όμως, λόγω της πίεσης υπήρχαν αρκετές εντάσεις και ο Ιωάννης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας που είναι ξέσπασε και πριν άρχιζε να φωνάζει στον Διονύσιο, καθώς ο χρόνος τους πίεζε και θα έπρεπε να γίνει αλλαγή στα άτομα που θα έρχονταν να μαγειρέψουν στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, του είπε: «Βάλε το κρέας μέσα στον φούρνο με ένα ταψί »με τον Διονύσιο να παγώνει και να μην ξέρει τι να κάνει. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες ρωτούσαν τον Ιωάννη για το πιάτο και άλλα διάφορα θέματα με τον ίδιο ενώ απάνταγε κανονικά στην συνέχεια είπε στον συμπαίκτη του: «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

Φυσικά, ο ρώτησε τι είπε και τι του έχουν κάνει, με αυτόν να αποχωρεί επιδεικτικά.

masterchef τσακωμός ιωάννη με δημοσιογράφους