House of Fame: Έξαλλος ο Θέμης με τον Πάνο Μεταξόπουλο - «Η ερμηνεία μου ήταν για 100%»

«Δεν πήρα κανένα χρήσιμο feedback, ψηφίστε με»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλος ο Θέμης με τον Πάνο Μεταξόπουλο - «Η ερμηνεία μου ήταν για 100%»

Μεγάλες εντάσεις δημιουργήθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, αφού λίγο μετά τη γενική πρόβα που έκαναν οι διαγωνιζόμενοι, ο Θέμης φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τα σχόλια που του έκανε για το τραγούδι του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν αυστηρός με όλους τους παίκτες μιας και το επίπεδο είναι υψηλό και έτσι είχε απαιτήσεις από τους σπουδαστές.

Τα σχόλια του προς τον Θέμη ήταν πολλά και αργότερα, ο παίκτης ξέσπασε καθώς θεώρησε άδικα τα σχόλια που του έκανε ο διευθυντής της Ακαδημίας, ενώ νωρίτερα η Έλενα τα έβαλε με τον Al Giga για το ρούχο που της έδωσε.

House of Fame Θέμης

Μάλιστα, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί όπως φαίνεται δεν αξίζει ενώ κατέληξε λέγοντας πως η ερμηνεία του ήταν για 100% ενώ είχε κάποια τεχνικά λάθη αφού το χέρι του έτρεμε.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

House of Fame: Ο Θέμης είναι η γνωστή drag queen Holly Grace

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του House of Fame είναι ο Θέμης, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε κρύβεται πίσω από την γνωστή drag queen, Holly Grace.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αποκάλυψε πως ο Θέμης είναι η drag queen, Holly Grace, η οποία έχει εμφανιστεί σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Μάλιστα, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε πως στα Live θα βλέπουμε τον Θέμη ως Holly Grace.

House of Fame ο Θέμης είναι η drag queen Holly Grace

Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του.

Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο!

Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine! Στο House of Fame, όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος. Δείτε εδώ και τους υπόλοιπους σπουδαστές!