Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βάζει "βόμβα" στο γάμο Ελένης και Λάμπρου

Δεν θα τους αφήσει να χαρούν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης βάζει

Η ωραιότερη μέρα της ζωής τους, επιτέλους έφτασε! Μετά από 18 χρόνια στις Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος και η Ελένη παντρεύονται και το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ!

Κι ενώ όλα προχωράνε και είναι έτοιμα για τη δίκη με τον Βόσκαρη, η δολοφονία της Μαδούρου από τον Μάνο σοκάρει την Ελένη που για πρώτη φορά δείχνει να μην έχει άλλες δυνάμεις να παλέψει για δικαιοσύνη!

Ολοι γνωρίζουν ποιος είναι ο ένοχος, αλλά ο Μάνος καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεφύγει και να βγει αλώβητος από όλο αυτό! Από την άλλη, ο Λάμπρος προσπαθεί να εμψυχώσει την Ελένη και να της δώσει κουράγιο: «Κάνε υπομονή κορίτσι μου και όλα θα τελειώσουν, σου το υπόσχομαι», της λέει, αλλά εκείνη αρχίζει να καταρρέει: «Δεν αντέχω άλλο, Λάμπρο! Δεν οδηγεί πουθενά αυτό, όλο κάποιο εμπόδιο εμφανίζεται! Το κάθαρμα σκότωσε τη Μαρία και ποιος ξέρει αν όλο αυτό θα σταματήσει εδώ», και κλαίει στην αγκαλιά του. «Ησύχασε, Λενιώ μου, εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου».

Την ίδια ώρα, ο Βόσκαρης βλέποντας να έχει ξανά το πάνω χέρι, μαζί με τον δικηγόρο του προτείνουν στην Ελένη μια συμβιβαστική λύση και να λήξει όλη η διαμάχη μεταξύ τους εκεί! Η Ελένη όταν το ακούει γίνεται θηρίο και αρνείται κάθε συμβιβασμό με τον δυνάστη της!

Το γεγονός ότι εκείνος νομίζει ότι κερδίζει, κάνει την Ελένη να πάρει ξανά δυνάμεις και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους και ο Βόσκαρης να τιμωρηθεί με τον πιο παραδειγματικό τρόπο για όσα έχει κάνει!

Καρέ-καρέ ο γάμος & οι καλεσμένοι!

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη γάμος

Ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Λάμπρος από την πλευρά του εκφράζει στην Ελένη τη δική του επιθυμία να παντρευτούν άμεσα και να μην το καθυστερήσουν άλλο! Στην απόφαση αυτή συνέβαλε και ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας που έγινε μερικές μέρες πριν!

Η σχέση της Ελένης και του Λάμπρου πέρασε από σαράντα κύματα και παρά τα 18 χρόνια που μεσολάβησαν και τα πολλά εμπόδια που μπήκαν ανάμεσά τους, εκείνοι κατάφεραν με τον έρωτά τους και την πίστη τους να τα ξεπεράσουν όλα και να δεθούν ακόμα περισσότερο! Ετσι αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν και όλοι οι άνθρωποι που τους αγαπούν έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για την εξέλιξη αυτή.

Η μέρα του γάμου έχει φτάσει και η Ελένη ντύνεται για δεύτερη φορά νύφη και με τη συνοδεία των αδελφών της και του Φανούρη φτάνει στην εκκλησία με τη συνοδεία κλαρίνων, όπου την περιμένει ο Λάμπρος εμφανώς ευτυχισμένος.

Παρόντες είναι ο Νικηφόρος, η Ουρανία με τον Κυριάκο, ο Τόλλιας με την Παγώνα, ο Μπάμπης, ο Νέστορας με τον Αγγελο, η Ανέτ, η κυρά Δέσπω, η Ρίζω, ο ενωμοτάρχης, αλλά και η μαντάμ Κούλα με τον Νώντα, ως καλεσμένοι της Δρόσως.

Μπορεί να είναι άνθρωποι της Τρούμπας, αλλά τη Δρόσω την αγάπησαν σαν παιδί τους! Το νυφικό της Ελένης θα είναι όλο με δαντέλα, ακριβώς όπως πρόσταζε η μόδα εκείνης της εποχής, με μικρό πέπλο για στολίδι στα μαζεμένα της μαλλιά, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζουν τα ροζ γοβάκια της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, τα γυρίσματα για τον γάμο έγιναν στις 5/2 στο μητροπολιτικό πάρκο Αντώνης Τρίτσης στον πέτρινο ναό του Αγίου Παύλου.

Ο Βόσκαρης σκιάζει την χαρά Ελένης και Λάμπρου στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη καθώς η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν ο καθένας στο σπιτικό του μια μεγάλη χαρά (οι Σεβαστοί με τα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης).

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα, εκτός από τον Βόσκαρη, ο οποίος μετά από καιρό εμφανίζεται ξανά στο χωριό! Από τη μέρα που είχε δεχτεί την επίθεση από τον άντρα της Μαδούρου δεν είχε φανεί ξανά καθώς μαζί με τη Σοφούλα είχαν μετακομίσει σ’ ένα μυστικό μέρος για την ασφάλειά τους.

Το μέρος αυτό όμως το είχε εντοπίσει ο Αγγελος, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τη μικρή κοπέλα! Κι ενώ εκείνη ετοιμάζει τη φυγή της, ο Μάνος αντιλαμβάνεται τα σχέδιά της και τότε αρχίζει το αληθινό μαρτύριο για εκείνη καθώς η βία που ασκεί πάνω της την κάνουν να μετανιώσει που δεν άκουσε από την αρχή την αλήθεια που όλοι της έλεγαν.

Η εμφάνιση του Μάνου με τη Σοφούλα προκαλεί συζητήσεις και επισκιάζει τη χαρά του Λάμπρου και της Ελένης, καθώς η παρουσία του τους υπενθυμίζει τον μεγάλο δρόμο που έχουν ακόμα να διανύσουν για να τον τιμωρήσουν.

Παράλληλα, η επίσκεψη του Μάνου με τη Σοφούλα στο σπίτι του Τόλλια και της Παγώνας, θα τους ανησυχήσει περισσότερο καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ξέρουν πως δεν περνάει καλά και αυτό τους «σκοτώνει» περισσότερο και πρέπει άμεσα να βρουν μια λύση για να σώσουν την κόρη τους

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ