Έξαψη: Αποκάλυψη! Ο Αξιώτης είναι πατέρας της Βίκυς

«Ηξερες κάτι τέτοιο και δεν μου είπες ποτέ τίποτα; Πώς μπόρεσες;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Αποκάλυψη! Ο Αξιώτης είναι πατέρας της Βίκυς

Στην Έξαψη, η Μαρίνα μαθαίνει μια καλά κρυμμένη αλήθεια που θα γυρίσει τον κόσμο της ανάποδα. Η αδελφής της Βίκυ τής αποκαλύπτει ότι ο Τζώρτζης Αξιώτης δεν είναι εν δυνάμει δολοφόνος της αλλά... πατέρας της.

Η ψυχική κατάσταση της Βίκυς χειροτερεύει καθώς παθαίνει τη μια κρίση μετά την άλλη. Κανείς δεν γνωρίζει ότι κάποιος της αλλάζει τη φαρμακευτική της αγωγή και αντί για βιταμίνες παίρνει ισχυρά ηρεμιστικά, με αποτέλεσμα η υγεία της να δυσχεραίνει.

Εχει κενά μνήμης και δεν θυμάται πώς συνέβη το ατύχημά της και ποιος θέλει να της κάνει κακό. Για να μην ταράζεται η Μαρίνα δεν την αφήνει να βλέπει τηλεόραση και να μαθαίνει νέα γύρω από την υπόθεσή της. Η Βίκυ δεν θυμάται καν ποιος είναι ο Τζώρτζης Αξιώτης. Ομως κάποια στιγμή βρίσκει ένα παλιό γράμμα της μητέρας της που της αποκάλυπτε την ταυτότητα αυτού του άντρα και θυμάται ποιος είναι. Δεν γνωρίζει όμως πως βρίσκεται φυλακή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Οταν τον βλέπει στην τηλεόραση, ρωτάει τη Μαρίνα: «Γιατί είναι στη φυλακή; Γιατί τον κατηγορούν;». «Είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να σε σκοτώσει», της απαντάει. Κι εκεί η Βίκυ παθαίνει μια έκλαμψη και λέει αυθόρμητα: «Ποιος να θέλει να με σκοτώσει; Ο πατέρας μου;». Ενώ, για την Βίκυ εμφανίζεται μια νέα τραγωδία.

Έξαψη Αξιώτης Βίκυ

Σε ρήξη οι σχέσεις Μαρίνας και Βίκυς στην Έξαψη

Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που πίστευε για ένοχο, είναι στην πραγματικότητα πατέρας της Βίκυς. «Πατέρας σου; Είπες πατέρας σου; Πώς είναι δυνατόν;».

Η Βίκυ της εξηγεί ότι την αποκάλυψη της την είχε κάνει η ίδια τους η μητέρα. «Ηξερες κάτι τέτοιο και δεν μου είπες ποτέ τίποτα; Πώς μπόρεσες;», της λέει έντονα. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Ο Αξιώτης είναι στη φυλακή εξαιτίας της. Ολα τα στοιχεία της έρευνας την οδήγησαν σε εκείνον, παρόλο που είναι αθώος. Ομως ο ίδιος δεν μίλησε. Δεν είπε τίποτα. Προτίμησε να κατηγορηθεί παρά να κάνει αυτή την αποκάλυψη. Οι δύο αδελφές έρχονται σε ρήξη. Η Μαρίνα νιώθει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το συγχωρήσει στην αδελφή της. Οι σχέσεις τους πλέον δεν θα είναι ποτέ

οι ίδιες. Στο μεταξύ η Βίκυ, τώρα που έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο κεφάλι της και ξέρει πως ο πατέρας της βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα ενώ είναι αθώος, θα κάνει τα πάντα για να τον ελευθερώσει. Μόνο που η κίνησή της θα δημιουργήσει πραγματικό σεισμό.