Battle of Couples: Αυτά είναι τα 6 θεμέλια που θα δοκιμαστούν τα ζευγάρια

Μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of Couples: Αυτά είναι τα 6 θεμέλια που θα δοκιμαστούν τα ζευγάρια

Το νέο ριάλιτι Battle of Couples βρίσκεται μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα και τα ζευγάρια είναι έτοιμα να δοκιμαστούν σε 6 θεμέλια.

Στo Battle of the Couples, τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε κάθε είδους πρόκληση. Για να φτάσουν μέχρι το τέλος πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι!

Θα δοκιμαστούν στα 6 θεμέλια που θωρακίζουν μια σχέση και την κάνουν ανίκητη! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΤΟΧΗ

Έχει η σχέση τους ό,τι απαιτείται; Στηρίζεται σε γερά θεμέλια ώστε να αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες;

Battle of the Couples, πρεμιέρα την Πέμπτη στις 21.00 στον Alpha.

Battle of Couples θεμέλια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είδε την υπερπολυτελή βίλα του Battle Of Couples και αποκαλύπτει όσα θα παρακολουθήσουμε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της Pop up αποκάλυψε όσα θα δούμε στο Battle of Couples το οποίο ξεκινάει στις 25 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε ότι έχει δει φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα που θα μένουν τα δώδεκα ζευγάρια, και είναι υπέροχη. Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις.

Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Tα ζευγάρια βρίσκονται ήδη στη βίλα, και εμείς σας παρουσιάζουμε το ένα από αυτά.