House of Fame: Μαριάννα και Στέφανος φιλήθηκαν ξανά μπροστά στις κάμερες

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of Fame: Μαριάννα και Στέφανος φιλήθηκαν ξανά μπροστά στις κάμερες

Τι κι αν μετράνε μόνο μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι του House of Fame, η Μαριάννα και ο Στέφανος φαίνεται να ζουν τον έρωτα τους.

Στο σημερινό επεισόδιο τους είδαμε ξανά σε τρυφερά τετ - α - τετ και μάλιστα δεν δίστασαν να φιληθούν όσο η κάμερα τους μαγνητοσκοπούσε κάτι που έχουν ξανακάνει σε προηγούμενο επεισόδιο.

Οι παίκτες φαίνεται πως έχουν ήδη αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και δεν τους ενδιαφέρει να το κρατήσουν κρυφό.

Το φιλί της Μαριάννας και του Στέφανου

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαριάννας Κάρα

Η Μαριάννα Κάρα είναι μια από τις παίκτριες που έχουν ήδη ξεχωρίσει στο “House of Fame” για αυτό ας την γνωρίσουμε και λίγο καλύτερο.

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ και 17 σπουδαστές είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν το όνειρο τους στον χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για να παραμείνουν στο σπίτι και αυτό γιατί έχουν ήδη αναπτυχθεί τα πρώτα ειδύλλια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της Μαριάννας και του Στέφανου.

Είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στο Αμβούργο. Η πρώτη της γνωριμία με τη μουσική έγινε στο Γυμνάσιο σε σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ.

Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, δηλώνει και φανατική gamer! Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κορεάτικη κουλτούρα, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα κάνοντας εκεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα. Δηλώνει υπερήφανη που κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη δύσκολη καθημερινότητα της Σεούλ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε σπουδές στη Φιλολογία και σε Μουσικό Ωδείο. Η Ακαδημία του House of Fame είναι η αφετηρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της κυρίως στην pop μουσική!