Πρεμιέρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου για το YFSF All Star

Τέλος οι αναβολές για το show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου για το YFSF All Star

Μετά από δύο αναβολές που πήρε, το YFSF All Star έρχεται με την πρεμιέρα του αυτή την Κυριακή (28/2) στις 21.00 στον ΑΝΤ1 και η πρώτη εκπομπή αναμένεται να είναι συναρπαστική! Όλα είναι έτοιμα για το φαντασμαγορικό show και το κανάλι εξέδωσε ήδη την επίσημη ανακοίνωση, για ακόμα μία φορά.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, έρχεται με εκρηκτική διάθεση!

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.

YFSF All Star πρεμιέρα

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

«Your Face Sounds Familiar-All Star»: Πρεμιέρα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Το trailer του YFSF - All Star κυκλοφόρησε και είναι... απολαυστικό

Το trailer για το μουσικό show, YFSF που θα είναι All Star κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και είναι άκρως απολαυστικό με την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή 28/2 και θα φέρει μεγάλες ανατροπές στον πίνακα της τηλεθέασης, καθώς απέναντι του θα παίζει το Survivor 4.

Οι 4 κριτές λοιπόν αλλά και οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέσεις... μάχης και είναι έτοιμοι να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές γέλιου με φαντασμαγορικές εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων celebrities.

Ποιος θα καταφέρει στο τέλος να είναι ο μεγάλος νικητής;

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του YFSF είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 14/2 ωστόσο ένα κρούσμα κορωνοϊού έφερε καθυστέρηση και έτσι η πρεμιέρα πήρε διπλή αναβολή.