House of Fame: Έξαλλος ο Γιάννης - «Αυτό είναι το ύφος μου και άμα γουστάρετε»

Κουράστηκε να ακούει αρνητικά σχόλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Έξαλλος ο Γιάννης - «Αυτό είναι το ύφος μου και άμα γουστάρετε»

Έξαλλος έγινε στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ο οποίος όπως δηλώνει κουράστηκε να ακούει συνεχώς για το ύφος του.

Σήμερα εισέβαλλε στο σπίτι ο Παντελής Τουτουτζής, ο οποίος κλήθηκε να αλλάξει ολοκληρωτικά το look και την εμφάνιση των σπουδαστών.

Παράλληλα, τόνιζε και σε κάθε παιδί ξεχωριστά ποια στοιχεία πάνω τους του άρεσε αλλά και ποια όχι. Συγκεκριμένα, στον Γιάννη ανέφερε πως το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι το βλέμμα του.

Στο άκουσμα αυτού του σχολίου, ο Γιάννης χάρηκε αρκετά καθώς έχει ακούσει αρκετά αρνητικά λόγια για τον τρόπο που κοιτάει και το έντονο ύφος του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δήλωσε: «15 άνθρωποι εδώ μου είπαν το ύφος σου είναι κάπως και αυτός μου είπε το ύφος σου ουσιαστικά είναι το ατού σου. Πρόσεξε με τώρα λίγο γιατί εγώ έχω διχαστεί, εσύ τι λες τώρα κρατάω το ύφος μου, γιατί δεν το διαχειρίζομαι δεν το κάνω επίτηδες έτσι είμαι.

Χθες στο μάθημα ο Παντελής παρατήρησε το ύφος μου και είπε ότι το ύφος μου είναι το δυνατό μου χαρτί, είμαι διχασμένος στην διάρκεια των ημερών γιατί έλεγα γιατί το βλέμμα μου είναι έτσι, γιατί το βλέπουν έτσι. Σε όποιον αρέσει όποιος θέλει να μάθει ποιος είμαι, θα με μάθει.

Έχω βγει ο άνθρωπος που μιλάω πιο πολύ που με πειράζουν πιο πολύ τα πράγματα, καλύτερα να φαίνομαι έτσι παρά να δημιουργώ πηγαδάκια. Θα το κοιτάξω καλλιτεχνικά και θα πω αυτό είναι το ύφος μου και άμα γουστάρετε. Τις πρώτες μέρες που μου το έλεγαν όλοι, έλεγα ότι έχω κάποιο πρόβλημα…».

House of Fame έξαλλος ο Γιάννης

House of Fame: Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιάννη Αρβανιτίδη

Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Ο Ιωάννης Αρβανιτίδης πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.
Ο λογαριασμός του Ιωάννη Αρβανιτίδη στο Instagram είναι @ioannis_arvanitidis κι έχει 7.916 followers.

 House of Fame το βιογραφικό του Ιωάννη Αρβανιτίδη