House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Βένια

Νέος έρωτας στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Βένια

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματα του για την Βένια, για την οποία δηλώνει αρκετά ενθουσιασμένος.

Μετά την αποκάλυψη του πρώτου ζευγαριού στο σπίτι του μουσικού ριάλιτι, ένας νέος έρωτας φαίνεται να ανθίζει σιγά σιγά μεταξύ δυο σπουδαστών.

House of Fame ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Βένια

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ντίνος εντυπωσιάστηκε από τη Βένια και της εκδήλωσε το ενδιαφέρον του λέγοντάς της ότι είναι πολύ sexy. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα προσέγγιζε και μία κοπέλα στον έξω κόσμο, διακριτικά και απλά προκειμένου να μην τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα με ωραίο τρόπο, όχι για εμένα αλλά και για την κοπέλα που φλερτάρω διακριτικά για να μην έρθει σε άβολη θέση».

House of Fame: Η ηλικία και καταγωγή της Βένιας Καραγιαννίδου

Μπορεί κάποιοι να πήγαν στο σπίτι του House of Fame και να παρέκκλιναν λίγο από τους στόχους τους αφού ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, αλλά η Βένια Καραγιαννίδου όπως φαίνεται δεν έχει μάτια για άλλο τίποτα εκτός από τη νίκη.

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν ήδη ξεχωρίσει τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο για τον χαρακτήρα και το ήθος της.

Είναι 26 ετών και είναι από τη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν μικρή, ντρεπόταν τόσο πολύ, που τραγουδούσε με κλειστές πόρτες και παράθυρα για να μην ακουστεί. Ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, όταν στο μαγαζί που δούλευε ως πωλήτρια την ανακάλυψε ο Πάνος Ψάλτης. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «λαϊκό κορίτσι» και δηλώνει ετοιμόλογη και ανταγωνιστική. Η μεγαλύτερη πρόκληση στο House Of Fame θα είναι να ερμηνεύσει ξενόγλωσσο τραγούδι καθώς στο ρεπερτόριo της θέση έχουν επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Άννας Βίσση και του Γιώργου Μαζωνάκη. Οι γονείς της την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, αλλά θα προτιμούσε το ρεπερτόριο της να ήταν διαφορετικό. Θεωρεί πως ο δυναμικός της χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει ζήλια κυρίως στις συμμαθήτριές της.

Βένια Καραγιαννίδου House of fame