Masterchef 5: Ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την Βίλλη

Την θέση της πήρε η Μαρία Φιλόγλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την Βίλλη

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την συμπαίκτρια του, Βίλλη.

Ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους προς αποχώρηση, η Βίλλη ήταν η τυχερή που σώθηκε χάρη στην κίνηση του Νίκου να της χαρίσει την κάρτα ασυλίας.

Masterchef 5 ο Νίκος χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας του και έσωσε την Βίλλη

Όπως είπε ο ίδιος, ήθελε τόσο να απαλλαγεί από αυτό το βάρος της κάρτας, όσο και να σώσει αφού είχε την ευκαιρία μια συμπαίκτρια του που πίστευε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρηση, και αυτή ήταν η Βίλλη.

Αμέσως μετά, η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε ποια παίκτρια θα έπαιρνε την θέση της Βίλλυ, με την Μαρία Φίλογλου να είναι τελικά αυτή που ορίστηκε αυτόματα ως υποψήφια.

MasterChef 5 - Νίκος Σκορδάκης: «Σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά τους παίκτες αλλά είδα πως δυσανασχέτησαν»

Το MasterChef 5 έχει δείξει ήδη πως πρόκειται να έχει ίντριγκες αφού από τα πρώτα κι όλας επεισόδια βλέπουμε κόντρες και τσακωμούς.

Στα backstage των γυρισμάτων βρέθηκε η κάμερα της Φωλιάς Των Κου Κου και ο Νίκος Σκορδάκης και ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψαν την στρατηγική τους.

Ο Νίκος Σκορδάκης μεταξύ άλλων δήλωσε «Αρχικά σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά άτομα από την άλλη ομάδα που κάνουν παρέα για να τους βγάλω από το παιχνίδι. Όταν είδα ότι δυσανασχέτησαν και η δική μου ομάδα ότι δεν τους ήθελε, δεν ήθελα να τους χαλάσω το χατίρι και έκανα δυο αλλαγές. Τον Πάνο και την Μαρίνα τους επέλεξα πιο πολύ για να έχουμε κάποιον να ψηφίσουμε, αλλά δεν λειτουργώ έτσι γενικά στη ζωή μου».

Από την άλλη ο Πάνος Ράπτης είπε «Κάποιοι μπορεί να ήθελαν να με βγάλουν εκτός παιχνιδιού, γιατί είμαι δυνατός μάγειρας. Θα προσπαθήσουμε να ψηφίσουμε στρατηγικά, ώστε να βγουν στην ψηφοφορία όσο το δυνατόν, λιγότεροι δικοί μας.».