Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Όλο το χωριό καλεσμένο!

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου
TV24 24.02.2021 19:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από σχεδόν 18 χρόνια που η μοίρα τούς κράτησε μακριά, ο Λάμπρος και η Ελένη επιτέλους παντρεύονται στις Άγριες Μέλισσες, και μάλιστα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο που θα τους ενώσει.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, όπως τελικά αυτά που τους ένωναν ήταν περισσότερα από αυτά που τους χώριζαν και απέδειξαν πως ύστερα από 18 χρόνια η αγάπη τους άντεξε και βγήκε νικήτρια!

Η απόφαση του Μιλτιάδη και του Γιώργη να τους χωρίσουν, ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία (τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και τις απειλές για να τον κρατήσει κοντά της) και ο γάμος της Ελένης με τον Σέργιο και αργότερα ο αρραβώνας της με τον Θωμά, η αποκάλυψη της δολοφονίας του Σέργιου, η «αυτοκτονία» του Γιάννου, ο εγκλεισμός της στη φυλακή και τα βασανιστήρια από τον Βόσκαρη, ο οποίος βέβαια θα καταφέρει να φέρει μερικά σύννεφα πριν τον γάμο, ήταν μερικά μόνο από τα εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα σε Λάμπρο και Ελένη, τα οποία όμως με πείσμα, υπομονή και θέληση κατάφεραν να ξεπεράσουν!

Οι φωτογραφίες του γάμου της Ελένης και του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες φωτογραφίες γάμος

Ο Λάμπρος με την Ελένη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο!

Ελένη Λάμπρος γάμος

Άγριες Μέλισσες Ελένη γάμος

Ελένη Λάμπρος Άγριες Μέλισσες

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Ο μικρός Ευτύχης, κερδίζει την καρδιά της Βιολέτας, ενώ η Πηνελόπη φτάνει στα πρόθυρα του χωρισμού αφού αποκαλύπτει στον Αλέξη για το φιλί με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα η Σοφούλα έχει να αντιμετωπίσει το πραγματικό και σκληρό πρόσωπο του Βόσκαρη!

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη;

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της ενώ η Δρόσω στέλνει εξώδικο στην Ασημίνα.

άγριες μέλισσες δρόσω εξώδικο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor τηλεθέαση 23/2: Ξανά πρώτο στην prime time! Το MasterChef όμως πέρασε τις Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Share