MasterChef 5 - Highlights 24/2: O Πάνος νέος αρχηγός της κόκκινης ομάδας και το φλερτ Διονύση - Αννούς

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Highlights 24/2: O Πάνος νέος αρχηγός της κόκκινης ομάδας και το φλερτ Διονύση - Αννούς

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef ολοκληρώθηκε χθες (24/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Ο Πάνος έγινε νέος αρχηγός της κόκκινης ομάδας και ένα νέο φλερτ γεννιέται.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

MasterChef 5: Ο Πάνος αρχηγός της κόκκινης ομάδας - Τέλος ο Ιωάννης

Ανατροπή υπήρξε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 για την Τετάρτη (24/2), αφού ο αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων άλλαξε, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία σε έναν μάγειρα να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα, οι κριτές έδωσαν την ευκαιρία πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, ο Αλέξανδρος να αλλάξει τον αρχηγό και στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να επηρεάζεται τελικά από αυτό το πλεονέκτημα, που είχε κερδίσει χάρη στην επικράτηση στο τεστ δημιουργικότητας, αφού διάλεξε τον Πάνο.

Ο Αλέξανδρος ανέφερε, δικαιολογώντας την απόφασή του, ότι θέλει να τον δει να αναδεικνύεται, αν και φυσικά σε περίπτωση ήττας τους το πλήγμα θα ήταν «βαρύ» για την κλίκα, που έχει δημιουργηθεί με τους Ιωάννη και Διονύση. Ένα άλλο πλεονέκτημα, που είχε, ήταν η αλλαγή παικτών στις δύο ομάδες, δίχως όμως να κάνει χρήση του.

Η κίνησή του αυτή βέβαια θα μπορούσε να θεωρηθεί και στρατηγική, αφού ο Πάνος προέρχεται από έναν άγριο καυγά με τον Στέφανο και έχει δείξει πως μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση ακόμα και με μέλη της ομάδας του.

MasterChef 5: Αποκαλύπτεται το φλερτ Διονύση και Αννούς

Ομαδική δοκιμασία στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και ο Διονύσιος με την Ανούς, μετά από την αλλαγή του αρχηγού των Κόκκινων, βρέθηκαν να μαγειρεύουν δίπλα δίπλα και αποκαλύφθηκε το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Είδαμε ότι ο Ιωάννης έχει πλησιάσει τη Μαρία Λαζαρίδου, γεγονός που τον έφερε σε αντιπαράθεση με τον Στέφανο ωστόσο σήμερα καταλάβαμε πως υπάρχει και νέο ζευγαράκι μέσα στο σπίτι.

Ο Διονύσης θέλησε να κάνει πλάκα στην Ανούς λοιπόν και τη ρώτησε, τι κάνει σήμερα το βράδυ. Οι δυο τους γέλασαν γιατί φυσικά δεν μπορούν να βγουν έξω. Η Ανούς τον κορόιδεψε λίγο, ενώ κάπου εκεί το φλερτ τους διακόπηκε γιατί αποφάσισε να μπει στη μέση ο Πάνος.