Αγγελική 3/3: Ο Μιχάλης και η Αγγελική μαθαίνουν ποια είναι η κόρη της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική 3/3: Ο Μιχάλης και η Αγγελική μαθαίνουν ποια είναι η κόρη της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής, με την ίδια να μαθαίνει ποια είναι η κόρη της.

Τετάρτη 3 Μαρτίου - Επεισόδιο 92

Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης.

Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA μέχρι που τον διακόπτει η Αγγελική και του λέει ότι ποια είναι η κόρη της. Αν τυχόν χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Αγγελική 3/3

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 04 Μαρτίου στην Αγγελική

Η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο. Ο Μιχάλης συμβουλεύει την Αγγελική να προστατέψει την κόρη της από την αλήθεια. Ο Δημήτρης βρίσκει σταδιακά τον παλιό κακό του εαυτό, ζητάει βοήθεια από τον Παύλο και εκείνος συγκρούεται με την Αθηνά. Ο Νικόλας προσεγγίζει εκείνους που αγαπάει, αλλά οι αντιδράσεις δεν είναι από όλους θετικές.

Η Λένα βασανίζεται από ενοχές, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει τι έχει συμβεί με εκείνη και τον Αργυρό. Ο Παύλος απειλεί τον Στέφανο. Η Αγγελική έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Δανάη. Ο Στέφανος ζητάει από την Αγγελική να παραδεχτεί τα αληθινά της αισθήματα. Η Ελένη παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και ο Μιχάλης τη συμβουλεύει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι τον Αργυρών, θα αναστατώσει τον Στέφανο…