Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5: Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του - «Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά»

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι παντρεύεται!

Masterchef 5: Ο  Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του - «Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά»
TV24 03.03.2021 13:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης ήταν καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην χθεσινή του αποχώρηση από το MasterChef 5.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε τόσο στην πεσμένη ψυχολογία του, αλλά και στα δάκρυα του Νίκου Σκορδάκη στο σπίτι.

Masterchef 5 Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του

Ο Αλέξανδρος είπε χαρακτηριστικά: «Σε τέτοιους διαγωνισμούς μπορεί να συμβεί κάτι, να μην έχεις την ψυχολογία… Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά. Επειδή μου αρέσει αυτό που βγάζω να είναι σωστό, είχα στεναχωρηθεί με την προηγούμενη μέρα που κάναμε το τεστ δημιουργικότητας γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγάλω στο πιάτο, μου είπαν και οι κριτές την κριτική τους κι εκεί λίγο έπεσα.

Και θεωρώ ότι αυτό με τράβηξε στη συνέχεια, με επηρέασε, αλλά όχι τόσο πολύ, γιατί στη δοκιμασία αποχώρησης μετά έτρεχα σαν τον… Βέγγο, δεν τα παράτησα.

Έχασα πολύ χρόνο στα μετρήματα και μετά έγινε ένα μαγειρικό ντόμινο. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήξερα ότι μπορεί να μη βγει το πιάτο. Ήταν μια δοκιμασία μπαμ και κάτω, 45 λεπτά, δεν τρέχεις ούτε 44 ούτε 46 λεπτά, τρέχεις 45».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο κλάμα του Νίκου Σκορδάκη: «Ο Νίκος είναι πολύ καλός μάγειρας. Σαν άνθρωπος δένεται λίγο πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχει έναν χαρακτήρα δυναμικό. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δεθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε περίμενα ότι θα αντιδράσει έτσι και με συγκίνησε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος αποκάλυψε πως τον επόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα, η οποία είναι ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα.

Τι θα δούμε στο σημερινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 5

Ένταση θα σημειωθεί σήμερα 3/3 στο MasterChef 5, όπως παρακολουθήσαμε μέσα από το trailer. Όλοι οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια δύσκολη δοκιμασία, η οποία θα φέρει έναν καβγά μπροστά από τους 3 κριτές.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής η οποία θα δυσκολέψει πολλούς διαγωνιζόμενους και θα έρθουν σε δύσκολη θέση.

Ένταση λοιπόν, θα επικρατήσει για αρχή στον εξώστη, με τον Διονύση που εκείνη την ώρα θα μαγειρεύει να γίνεται έξαλλος και να λέει στην κάμερα «Μην με τρελαίνεις».

Masterchef 5 trailer 3/3

Η δεύτερη ένταση θα σημειωθεί μπροστά στους 3 κριτές, η οποία θα ξεσπάσει με ένα καρφί που θα εκνευρίσει μερικούς παίκτες και τα αίματα θα ανάψουν, μετά την χθεσινή αποχώρηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

MasterChef 5 - highlights 2/3: Η κάρτα ασυλίας και η αποχώρηση

Share