Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φόρα στο σπίτι που θα βρίσκονται οι παίκτες

Η τουαλέτα και το ντους βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φόρα στο σπίτι που θα βρίσκονται οι παίκτες

Στις 12 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η Φάρμα και έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο σπίτι όπου πρόκειται να μείνουν οι διαγωνιζόμενοι.

14 παίκτες πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά και θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες.

Φάρμα ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φόρα στο σπίτι

Το πρωί της Τετάρτης ο Σάκης μας ξενάγησε στην Φάρμα και στο σπίτι των αγροτών, μέσα από το Πρωινό. Το σπίτι λοιπόν αποτελείται από μια παραδοσιακή κουζίνα, από τον χώρο στο οποίο οι παίκτες θα κοιμούνται, αλλά και από την τραπεζαρία.

Στην τραπεζαρία θα πραγματοποιούνται οι σημαντικές συζητήσεις όπου μετά από ψηφοφορία θα βγαίνει ο αρχηγός της εβδομάδας, ο οποίος θα έχει ασυλία και ένα ξεχωριστό κοιτώνα με ανέσεις.

Η τουαλέτα και το ντους βρίσκονται εκτός σπιτιού και οι 14 παίκτες θα πλένουν τα ρούχα τους επίσης έξω σε μια σκάφη.

Η Φάρμα: Αυτά είναι τα μοναδικά αντικείμενα που θα πάρουν μαζί οι παίκτες

Η Φάρμα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 και έτσι, οι παίκτες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την είσοδό τους στο αγρόκτημα. Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποια είναι τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους.

Οι 14 διαγωνιζόμενοι θα πάρουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και κυρίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώ όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας, όλοι θα μπουν στη Φάρμα την Πέμπτη.

«Είμαι στο ξενοδοχείο. Την Πέμπτη το πρωί θα πάμε για τον εγκλεισμό. Από αγροτικές δουλειές δεν κατέχω πολλά και με τα κτηνοτροφικά είμαι τελείως άσχετος. Αλλά πιάνουν τα χέρια μου. Ρεύμα δε θα έχει σίγουρα. Θα έχει θέρμανση όμως. Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει να μαγειρεύουμε. Θα πάρουμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα πάρουμε ένα σάκο, ένα λουκάνικο.

Φάρμα Θανάσης Πατράς

Θα το γεμίσουμε με κάποια πράγματα συγκεκριμένα που μας έχουν πει. Είδη ατομικής υγιεινής προφανώς θα πάρουμε. Όταν το είπε στην κόρη μου, μού είπε πως χαίρεται πως θα πάω στο… Survivor. Τις τελευταίες δυο μέρες δε μου μιλάει. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου, μού είπε ότι με αγαπάει. Είναι 8 χρονών» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πάτρας.