Η Φάρμα: Αυτά επέλεξαν να πάρουν μαζί τους οι παίκτες

Μπήκαν σήμερα στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αυτά επέλεξαν να πάρουν μαζί τους οι παίκτες

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και οι παίκτες μπήκαν σήμερα στο σπίτι, επιλέγοντας να πάρουν μαζί τους μερικά προσωπικά αντικείμενα.

Οι 14 διαγωνιζόμενοι που θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες, έμεναν σε ξενοδοχείο και σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και έτσι σήμερα ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν.

 Η Φάρμα αυτά επέλεξαν να πάρουν μαζί του οι παίκτες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι παίκτες είχαν την επιλογή να πάρουν μαζί τους στην Φάρμα μερικά προσωπικά και αγαπημένα αντικείμενα, με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα να τα αποκαλύπτει.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως: «Πήραν αντικείμενα με ιδιαίτερο συμβολισμό, ο Στράτος Τζώρτζογλου πήρε ένα σταυρό και ένα προσευχητάριο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ένα κομποσκοίνι και ένα κρεμαστό λαιμού, ο Θανάσης Πάτρας μία ζωγραφιά της κόρης του, η Σοφία Παυλίδου μία μικρή κουκλίτσα, η Ειρήνη Κολιδά ένα αρκουδάκι του παιδιού της και η Μαρία Μιχαλοπούλου σκουλαρίκια».

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως οι παίκτες θα έχουν επιπλέον μαζί τους πετσέτες, παπούτσια, κάλτσες, πουλόβερ, εσωθερμικά, κολάν και μαγιό.

Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φόρα στο σπίτι που θα βρίσκονται οι παίκτες

Στις 12 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η Φάρμα και έτσι ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο σπίτι όπου πρόκειται να μείνουν οι διαγωνιζόμενοι.

14 παίκτες πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά και θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες.

Φάρμα ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξεναγεί για πρώτη φόρα στο σπίτι

Το πρωί της Τετάρτης ο Σάκης μας ξενάγησε στην Φάρμα και στο σπίτι των αγροτών, μέσα από το Πρωινό. Το σπίτι λοιπόν αποτελείται από μια παραδοσιακή κουζίνα, από τον χώρο στο οποίο οι παίκτες θα κοιμούνται, αλλά και από την τραπεζαρία.

Στην τραπεζαρία θα πραγματοποιούνται οι σημαντικές συζητήσεις όπου μετά από ψηφοφορία θα βγαίνει ο αρχηγός της εβδομάδας, ο οποίος θα έχει ασυλία και ένα ξεχωριστό κοιτώνα με ανέσεις.

Η τουαλέτα και το ντους βρίσκονται εκτός σπιτιού και οι 14 παίκτες θα πλένουν τα ρούχα τους επίσης έξω σε μια σκάφη.