Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια

Όσα θα δούμε σήμερα στην τούρκικη σειρά του STAR

Elif: Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια
TV24 04.03.2021 14:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειράς, Elif, θα δούμε την Βιλντάν να συνεχίζει να δίνει τα δηλητηριώδη χάπια στην Ματσιντέ με σκοπό να την σκοτώσει μετά από εντολή του Ταρίκ.

Όσα θα δούμε σήμερα στην Elif στο STAR

Επεισόδιο 791

Η Ζουλιντέ αναζητεί την Μελέκ. Η Μελέκ έχει φύγει και ψάχνει την Ελίφ αλλά τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ιντζί λέει στην Τουλάι πως είδε ξανά τη Μελέκ - ενώ η Μελέκ τον Βεϊσέλ - αλλά η Τουλάι δεν την πιστεύει και επιμένει να της λέει πως η Μελέκ έχει πεθάνει.

Η κατάσταση της Μελέκ προβληματίζει τη Ζουλιντέ, η οποία φοβάται μήπως η κοπέλα κάνει κακό στον Εμιρχάν. Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως ένας άντρας μένει μαζί με τη Ζουλιντέ. Η Ματσιντέ δεν νιώθει καλά και θέλει να δειπνήσει μόνη της στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν λέει πως συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια.

elif εξελιξεις

Η Μελέκ σκέφτεται τη συνάντησή της με την Ιντζί και η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Όταν τη ρωτάει όμως η Μελέκ δεν της απαντάει.

Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τη Ράνα στο σπίτι της μαζί με τον Ταρίκ. Του λέει πως η Ράνα έχει αγαπημένο και θα μπορούσαν να κάνουν και εκείνοι παρέα. Ο Ταρίκ νιώθει εξαιρετικά άβολα με τη συζήτηση και την ιδέα της γυναίκας του. Της λέει πως η Ράνα δουλεύει για εκείνον και δεν θέλει να έχουν μεγάλη οικειότητα.

Τραγωδία στην Elif - Η Ματσιντέ χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Στην Elif, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Ματσιντέ, η οποία βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο εξαιτίας των χαπιών που της δίνει κρυφά η Βιλντάν, μετά από εντολή του Ταρίκ.

Φαίνεται πως το σχέδιο του Ταρίκ, να βγάλει από τη μέση την πεθερά του, πηγαίνει καλά, καθώς η Ματσιντέ έχει αρχίσει μέρα με τη μέρα να χάνει τις δυνάμεις της. Μπορεί αρχικά η Βιλντάν να είχε αρνηθεί να βοηθήσει τον Ταρίκ να εξοντώσει την πεθερά του, όμως στη συνέχεια την έπεισε να το κάνει και έτσι εκείνη ξεκίνησε να της δίνει καθημερινά τα χάπια που προκαλούν αργό θάνατο!

Ενα πρωί η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα, έχοντας πονοκέφαλο και μη μπορώντας να κουνήσει το σώμα της. Η Βιλντάν πάει να δει αν χρειάζεται κάτι και δήθεν από ενδιαφέρον τη ρωτάει αν είναι καλά. «Είμαι καλά, μην ανησυχείς, αν χρειαστώ κάτι θα σε φωνάξω», της λέει και η Βιλντάν επιμένει:

«Κυρία Ματσιντέ, φαίνεστε πάρα πολύ άσχημα, σίγουρα είστε καλά; Μήπως καλύτερα να φωνάξουμε έναν γιατρό;», αλλά η Ματσιντέ επιμένει να της λέει πως είναι καλά. Βγαίνει από το δωμάτιο και συναντάει τον Ταρίκ. «Ολα πάνε καλά! Η γυναίκα είναι πολύ χάλια σήμερα, δεν μπορεί να κουνηθεί», τον ενημερώνει η Βιλντάν και εκείνος χαίρεται και της δίνει συγχαρητήρια. Οταν όμως μένει μόνος, μονολογεί:

«Μόλις πεθάνει η Ματσιντέ, θα πάρεις πόδι από αυτό το σπίτι, Βιλντάν». Στο μεταξύ η Ματσιντέ είναι πραγματικά χάλια και θέλει να φωνάξει βοήθεια αλλά δεν έχει δυνάμεις.

Elif spoiler Ματσιντέ

Σηκώνεται από το κρεβάτι για να πάει στην πόρτα, όμως δεν τα καταφέρνει και χάνει τις αισθήσεις της. Η Χουμεϊρά πάει να δει πώς είναι η μητέρα της, τη βρίσκει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει.

Αμέσως όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και αρχικά πιστεύουν πως η γυναίκα έχει πεθάνει. Τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και αμέσως τη βάζουν στην εντατική, όπου παράλληλα της κάνουν και μια σειρά από εξετάσεις. Ο Ταρίκ φτάνει εκεί και δήθεν αγωνιά για την τύχη της Ματσιντέ:

«Πώς είναι, τι έγινε; Εχει ραγίσει η καρδιά μου από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο», λέει στη Χουμεϊρά και η Βιλντάν τον κοιτάζει μη μπορώντας να πιστέψει το θέατρο που παίζει. Η γιατρός κάποια στιγμή βγαίνει έξω και η Χουμεϊρά τη ρωτάει: «Ολο αυτό έγινε από τα χάπια που παίρνει η μητέρα μου;», αλλά εκείνη δεν της απαντάει με σιγουριά και της λέει πως θα το μάθουν σύντομα.

Ο Ταρίκ καταφέρνει να βρει μόνη της τη Βιλντάν και της δίνει εντολή να αλλάξει τα χάπια που της έδινε με τα σωστά! Ομως η Χουμεϊρά είχε ήδη πάρει τα χάπια που έπαιρνε η μητέρα της και όταν η γιατρός τούς λέει πως για ό,τι συνέβη ευθύνονται τα φάρμακα, της τα δίνει και ο Ταρίκ τρέμει μήπως αποκαλυφθεί το σχέδιο δολοφονίας που έστησε κατά της πεθεράς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η Μελέκ βλέπει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον αναγνωρίζει

Elif: Η Βιλντάν σε δίλημμα - Θα σκοτώσει την Ματσιντέ με χάπια;

Share