Elif: Η Μελέκ βλέπει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον αναγνωρίζει

Όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ βλέπει τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον αναγνωρίζει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ πρόκειται να περάσει δίπλα από τον Βεϊσέλ και θα τον δει στο πρόσωπο. Ωστόσο, δεν θα τον αναγνωρίσει.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά Elif

Πέμπτη 18/2 Ελιφ Επεισόδιο 781

Η Βιλντάν κρατάει το μπουκάλι με τα χάπια και είναι σε δίλημμα. Πάντα ήθελε να είναι η αγαπημένη του Ταρίκ και τώρα έχει την ευκαιρία αλλά αν δώσει τα χάπια στη Ματσιντέ θα γίνει δολοφόνος. Η Σουρεϊγιά έρχεται σε σύγκρουση με τη Βιλντάν επειδή δεν της επιτρέπει να πάει βόλτα την Ελίφ. Ο Κερέμ τις ακούει και πλησιάζει για να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα.

Η Βιλντάν λέει πως η Ελίφ είναι δική της ευθύνη και δεν μπορεί να την αφήνει να πηγαίνει βόλτα με αγνώστους. Δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ της απαντάει πως θα τις συνοδεύσει εκείνος, εκτός αν δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στο πρόσωπο του.

Elif STAR

Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντιδράσει. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να εισπράξει το ενοίκιο από τον πρώτο ενοικιαστή και εκείνος του λέει πως χρειάζεται μια εβδομάδα περιθώριο. Παρά τις προειδοποιήσεις της Λεμάν, ο Βεϊσέλ συμφωνεί μαζί του και του δίνει τον χρόνο που ζητάει.

Λίγο αργότερα τον βλέπει να παίζει χαρτιά και τα βάζει μαζί του. Γίνεται φασαρία στο μαγαζί και από απόσταση περνάει η Μελέκ, η οποία όμως δεν αναγνωρίζει τον Βεϊσέλ. Ο καυγάς την τρομάζει και απομακρύνεται. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά πηγαίνουν την Ελίφ στο πάρκο.

Η Μελέκ είναι στους δρόμους και αναζητά απεγνωσμένα την Ελίφ. Ο Ταρίκ βλέπει τον Μουσταφά στην εταιρία και καταλαβαίνει πως τον παρακολουθεί. Φοβάται μήπως ο Μουσταφά έχει βάλει κοριό στο γραφείο του.

Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά πηγαίνουν την Ελίφ στην παραλία για να φάνε σάντουιτς και η μικρή θυμάται τις βόλτες με τη μητέρα της στο ίδιο μέρος. Η Παρλά τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της κάνει διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά. Βρίσκεται εκτός πόλης με τον πατέρα της αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κερέμ. Ο χειρότερος φόβος της είναι μήπως ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά έρθουν κοντά. Τι θα δούμε ωστόσο αύριο, Παρασκευή;

Τραγωδία στην Elif: Πετάνε τη Μελέκ έξω από το σπίτι της

Μία αληθινή τραγωδία αναμένεται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif μιας και η Μελέκ θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι της αφού την διώξουν και έτσι θα την περιθάλψει η Ζουλιντιέ.

Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι για να πάρει την απάντηση του Βεϊσέλ στην πρότασή της. Είναι έτοιμη να της πει την αλήθεια για την απόλυση του Βεϊσέλ και εκείνος την αποτρέπει την τελευταία στιγμή. Ο Βεϊσέλ λέει στη Λεμάν πως δέχεται να εισπράττει τα ενοίκια. Εκείνη του δίνει μια λίστα με τις ιδιοκτησίες της και καταλαβαίνει πως η Λεμάν είναι πραγματικά πλούσια.

Εκείνος πηγαίνει να εισπράξει το ενοίκιο από τον πρώτο ενοικιαστή, αλλά του λέει πως χρειάζεται μία εβδομάδα περιθώριο. Παρά τις προειδοποιήσεις της Λεμάν, ο Βεϊσέλ συμφωνεί μαζί του και του δίνει τον χρόνο που ζητάει. Λίγο αργότερα τον βλέπει να παίζει χαρτιά και τα βάζει μαζί του. Γίνεται φασαρία στο μαγαζί και από απόσταση περνάει η Μελέκ, η οποία όμως δεν αναγνωρίζει τον Βεϊσέλ, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ταρίκ θα βάλει να σκοτώσουν την Μαντσιντέ.

Ο καβγάς την τρομάζει και απομακρύνεται. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ βλέπει τον Μουσταφά στην εταιρεία και καταλαβαίνει πως τον παρακολουθεί. Φοβάται μήπως έχει βάλει κοριό στο γραφείο του και φωνάζει τη Φιλίζ: «Μπήκε κανείς στο γραφείο μου όσο έλειπα;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη το αρνείται.

Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά πηγαίνουν την Ελίφ στην παραλία για να φάνε σάντουιτς και η μικρή θυμάται τις βόλτες με τη μητέρα της στο ίδιο μέρος. «Μου αρέσει τόσο πολύ εδώ», λέει η μικρή και ο Κερέμ της υπόσχεται: «Αν σου αρέσει, τότε θα ερχόμαστε πιο συχνά βόλτα».

Elif Μελέκ

Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο Κερέμ πήγε βόλτα με τη Σουρεϊγιά και την Ελίφ και είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται ότι ίσως κάτι υπάρχει ανάμεσα στους δύο νέους. Ενας από τους άντρες του Ταρίκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του και του δίνει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Του λέει πως ο Γιαχιά, ο άντρας που έβαλε να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Γιουσούφ, έσωσε μια γυναίκα μετά το ατύχημα και τη φρόντισε. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα είναι η Μελέκ αλλά έχει σκοτώσει τον Γιαχιά και δεν μπορεί να μάθει πού είναι η Μελέκ τώρα.

Μια ανάμνηση από το παρελθόν προκαλεί τον θυμό της Σουρεϊγιά και την αμηχανία του Κερέμ. Η κοπέλα του ζητάει εκνευρισμένη να επιστρέψουν σπίτι αλλά η Ελίφ επιμένει να μείνουν λίγο ακόμα και δεν μπορούν να της χαλάσουν το χατίρι.

Η Ζουλιντέ στο πλευρό της Μελέκ στην Elif όταν την πετάνε έξω από το σπίτι της

Η Μελέκ πρέπει να φύγει από το παλιό σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο, γιατί θα το γκρεμίσουν, αλλά αρνείται, παρά τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας. Εκείνη αντιστέκεται: «Δεν θα φύγω από εδώ! Αυτό είναι το σπίτι μου και δεν θα πάω πουθενά, φύγετε από μπροστά μου όλοι», αλλά εκείνοι την τραβάνε και τη βγάζουν με το ζόρι έξω.

Εκείνη φωνάζει και μιλάει για την κόρη της αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία. Η Ζουλιντέ περνάει από εκεί και βλέπει τη Μελέκ να κλαίει. Τη λυπάται και της κάνει εντύπωση πως μια τόσο ωραία γυναίκα είναι σε αυτή την κατάσταση. Η Μελέκ μιλάει συνεχώς για την κόρη της:

«Η κόρη μου θα γυρίσει και δεν θα με βρει εδώ», μονολογεί και η Ζουλιντέ τη ρωτάει: «Είναι στο σχολείο της τώρα;», αλλά η Μελέκ της απαντάει: «Δεν θυμάμαι! Δεν θυμάμαι τίποτα». Η Ζουλιντέ κάνει να φύγει, αλλά τη λυπάται που τη βλέπει έτσι και αποφασίζει να την πάρει στο σπίτι της για λίγες μέρες να τη φιλοξενήσει. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ σκέφτεται τη Ζουλιντέ!